Acayip sinirliyim acayip. Lakers geleceğini sattı geleceğini. Şampiyonluğun gelmediği hiçbir denklem bu takası telafi etmez. Ulan olan D’ Angelo Russel’a oldu öyle bir cevheri gönderip Lonzo balonunu aldık. Çıldırmamak elde değil. Bu ara Kemba gelirse gerçekten güçlü bir ilk 5 kurabilir Lakers ama ya bench. En azından ortalama bir bench olmadan finallerde seni taşıyacak kaliteli yan parçalar olmadıktan sonra Lebron olsa ne olur Davis olsa ne olur. Lakers hep mi üzersin be kardeşim...
D'Angelo kısmına katılıyorum.Hala anlam veremem o olaya, Magic'in bize attığı en büyük kazıktır sanırım.Kabul ediyorum HoF potansiyeli vaat etmiyordu ama Robin pozisyonunun (Batman - Robin) En üst kademesini yerine getirirdi.
Diğer kısımlara katılmıyorum çünkü aman aman bir gelecek göremiyorum giden oyuncularda.Lonzo öncelikle Babasını susturması lazım zaten.Evladına göz göre göre zarar veriyor.Gereksiz açıklamalarıyla çocuğun üstünde inanılmaz baskı oluşturuyor.Medya zaten çakaldır, ne beklentiye sokuyorsun ? Babası yüzünden var olan potansiyeline bile ulaşamayabilir.
Ingram, sırf kolları ve genetik yapısı yüzünden bu adamı Lige gelirken Durant'e benzettiler..Uzaktan yakından alakaları yok.Durant çok daha saf ve yetenekli bir skorer, bunu lige geldiği ilk maçında bile göstermişti.Derler ya 'adam olacak çocuk şeyinden belli olur' diye.Ingram'dan bir Durant çıkmaz, bu kesin zannımca.Kalifiye bir oyuncu olabilir ama.İyi yerlere gelebilir yani.Fakat genede önünüze Davis gibi, Prime dönemine daha yeni girecek olan bir fırsatı tepmezsiniz.Yani hazırda elmas varken, yok ben kendi elimdekini elmasa çevirmeyi deneyeceğim demek bence aptallık olurdu.
Josh Hart, buna yorum yapmıyorum.Yapmayacam.
Kuzma'yı elimizde tutmamız güzel.Ingram'ın potansiyeli, Kuzma'dan daha fazla olduğu için Pelicans burada akıllılık yaptı.Üstelik çok fazla draft hakkı verdiğimizin farkındayım.Geleceğimizi sattık diyorsak oradan demeliyiz bence.Ama Davis gibi bir oyuncuyu beleşe alamazsınız, radikal fedakarlıklar şart.
Ki eğer Boston, Jayson Tatum'u elden çıkarmayı kabul etseydi Anthony Davis oraya takaslanacaktı.Yani Pelicans'ın gözünde ilk tercih biz değildik.Neyse ki Boston öyle bir şeyi kabul etmedi ve AD bizim kucağımıza düştü.
İyi olacak beyler, iyi olacak.Sağlıklı kalabilen bir AD çok iyi olacak, kötü düşünmeyin.
Ve Lakers resmen bir hatırlatma yaptı.Bu Ligde hala buralardayız diye.Zaten tarihi boyunca istisnalar hariç 'Hazır' Süperstarlar için geleceğini satmıştır Lakers.