Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Nami

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 130 79.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 34 20.7%

  • Kullanılan toplam oy
    164
Yeni film ile birlikte önceki filmlerdeki gibi özel bölüm yayınlarlar muhtemelen. Nami orada ne kadar önemli bir karakter olduğunu gösterecektir hepimize.
 
En azından tayfa için şunu diyebilirim; Luffy ve Zoro ile birlikte hikayenin dinamiğini oluşturdukları gibi tayfanın en önemli yapı taşlarıdır. Tayfa içi önemli tartışmalarda hep bu üçlü öne çıkmıştır. Robin, Usopp ve Sanji olayları en basit örneklerdir. Raftel'e yaklaşırken önemini tekrar göreceğimiz kesin.

Şu güzel paneli atmadan olmaz.

 
op in ilk bölümünden beri kendini göstermiş olan tayfanın buralara kadar gelmiş olmasında büyük payı ve oda için de önemi olan bir karakter
 
Son düzenleme:
Denizlerde rota çok önemlidir bu durumda Nami Luffy'nin hedefine ulaşmasında en büyük pay sahibi kişi oluyor. Nami'yi sevmemek mümkün değil ya, Naruto serisinde bir Sakura faciası vardı izleyenler hatırlarlar. One Piece'ye başlarken Nami'nin de böyle saçma sapan tavırlar sergileyen sürekli mızmızlanan biri olmasını bekliyordum ama Nami gayet ayakları yere sağlam basan ne istediğini bilen. Zorlu rakiplerin karşısında kendi yeteneğiyle mücadele eden birisiydi ve ilk izlememde gayet olumlu bir izlenim bıraktı bende. En sevdiğim One Piece karakterleri arasında kendisi de var. Boa Hancock, Nami, Nico Robin serideki en sevdiğim kızlar.
 
Annesi babası kutsal ejder çıkacak.

Tayfada olmazsa olmaz. En sevilesi karakterlerden. Rotacilar Kraliçesi
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık