Zoro'nun yaptığı kadarını bile yapamaz mı demek istiyorsun. Böyle bir haterlık görmedim.aynen aynen durdurur bana şurdan bi touch blue alsana ya
Zoro'nun yaptığı kadarını bile yapamaz mı demek istiyorsun. Böyle bir haterlık görmedim.aynen aynen durdurur bana şurdan bi touch blue alsana ya
Jozu kesme saldırısını kolay durduruyor çünkü elmas Hakai kesme tabanlı saldırı değil ki.Jozu Hakai durdururdu yani. Sonra biz Luffy'nin atağı daha güçlü idi diyince fan oluyoruz.
Zoro tutarkenki konuşmalar ışık hızında oldu herhalde.Zoro'nun durduğu süre de git gide azalıyor. En başta birkaç saniyeydi, sonra bir saniye oldu şimdi de bir saniyeden daha az.
Zoro bir anlık durduruyor. Sonrasında saldırı akıp gidiyor. Law saldırının tamamını yemeden alıyor mu onu? Bence alıyor. Ama almıyor diyenler de var.zoro'nun saldırıyı durdurduğunu düşünmemize sebep olan konuşma kidin konuşması.
saldırı sonrası kid, zoro'ya "bunu bloklaman, gerçek bir başarı ...bir anlığına bile olsa! eyvallah birader!" diyor.
bazı çevirilerde bir anlığına değilde bir saniyeliğine denilmiş.
zoro saldırıyı tamamen durduruyor mu (jozu-mihawk sahnesi gibi) yoksa law zoroyu ışınlayıp saldırının önünden alıyor mu, o kısmı ben tam anlamadım.
Kaido kahkaha atarak tutup alışveriş merkezlerindeki köstebeklerin kafasına vurma oyunundaki gibi , bir vurup yerin dibine geçirirdi muhtemelenBir slash ile içinden geçerdi, ama asıl soru şu durdurmak için attığı slashı Kaido ve mom durdurabilir mi?