1.5 yılda hakiyi öğrenmiş Luffy kalan 6 ayda illaki bir teknik üretmiştir bu. Bakalım.
O tarz değil onlar hep eldeki saldırıların gelişmiş modelleri. Armamnet zaten hakinin kendisinde olan birşey.zaten üretmiş: red hawk, saldırıyı hedefe doğrultma, g3 gatling, armament.
Zekası iyi Luffy'nin hatta dahi bir adam. Sosyal ilişkiler ve dövüş açısından ki zaten lazım olan da bu.Zekasını geliştirse en büyük power up o olur ama, bunu geliştirmesi için beyin olması lazım önce.
Bu nasıl konu böyle....................................
Zekadan kastım sadece ciddileşince değil, Dof'un elemanlardan ufak kız vardı adını unuttum usopp olmasa Luffy oyuncak olmuştu, zeki ve mantıklı davranması. Adam seride sükse yapan karizmatik adamlardan biri ama kendisinde bunun zerresi yok, birazcık ağır başlı olsa mantıklı hareket etse iyi olacakta, şuan ki Luffy'i görünce çocuk gibi.Zekası iyi
Yanında en zekilerden sayılan Law vardı o da aynı durumdaydı. Bu aralar mangayı baştan okuyorum ve özellikle görülüyor. Bu çocuk oldukça zeki.Zekadan kastım sadece ciddileşince değil, Dof'un elemanlardan ufak kız vardı adını unuttum usopp olmasa Luffy oyuncak olmuştu, zeki ve mantıklı davranması. Adam seride sükse yapan karizmatik adamlardan biri ama kendisinde bunun zerresi yok, birazcık ağır başlı olsa mantıklı hareket etse iyi olacakta, şuan ki Luffy'i görünce çocuk gibi.