Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'i Meyvesi Mi Taşıyor?

Luffy'i Meyvesi Mi Taşıyor?


  • Kullanılan toplam oy
    138
Nika meyvesini 800 yıldır Luffy’den başkası uyandıramamış. Yani köpek bile yese diye bir şey yok, Luffy hariç kimse bu meyveyi uyandıramazdı. Hatta çoğu kişi pistol atacak seviyeye bile getiremezdi. Böyle bir meyveyle lanetlendi diye kaderine küserdi yiyen kişi muhtemelen. Ayrıca meyvenin kullanıcısını seçme durumu da olduğu için Luffy’den başkası bu meyveyi yiyemezdi…
Meyvenin iradesi var, sectigi kullaniciyi oldurtmez o yuzden senin arguman dusuyor burda. Cunku o seciyor,sen secmiyorsun.
 
Elalem çalışsın didinsin,haki kassın meyvesini uyandırsın 30-40 yaşlarında maksimum gücüne anca gelebilsin ki genelde 40+ oluyor prime dönemler,
Luffy paşam 19 yaşında evrenin en güçlü canlısı olsun.sonrada kendi emeği densin.
 
Örnekler saçma geldi, biraz şey gibi olmuş:
-Denizci erleri mermi sıktığında ölürdü ama lastik olmadığı için ölmedi.
Aşağı yukarı bu tarz bir şey olmuş, lastik olmasa ona göre bir şeyler geliştirir yapardı. Ki belirli bir yere kadar meyvesi yüktü, şu an Mesih olduğuna bakmamak gerek.
 
Luffy daha 2 yıl önce boayı çıplak gördü. Adam önündekinin sadece işemeye yaradığını zannediyor hala. Benim babam mı var diyerek ağaçta bittiğine inanarak büyümüş. Tabii ki meyvesi kurtarıyor.
 
Nika öyle bir meyve ki, meyveyi anlatan Dünyanın En Yüksek Otoritesi (Gorusei) meyvenin iradesinin olduğunu, yiyene lastik özelliği verdigini, gittigi yerlere ozgurluk ve eglence götürdüğünü ve en önemlisi hükümetten 800 yıldır kaçtığını söylüyorlar.

Şimdi Luffy isimli konak Nikayi yediği anda 7 yaşında lastiğe dönüşüyor.

Macerasına atıldığından beri en özgür adam olmak istiyor, gittiği adaları kurtarıp ozgurlestiriyor ve günün sonunda parti yapıp eğleniyor milleti de eğlendiriyor.

Özetle Nika, kendini konağa yedirdiği anda konagin kişiligini etkileyip degistirmis bile. Bu da şu demek, Nika kendini kelebeğe yedirse o da özgürlük savaşçısı olacak demek.

Ikinci husus Nikanin 800 yıl hükümetten kaçması, bu meyve elma gibi şeftali gibi bir meyve, ayağı yok ama kaçabiliyor, bunu izah etmenin tek yolu da Nikanin etrafındaki kişi veya nesnelerin kaderini degistirmesi. Yani WG ajani Nikaya bakarken Nikanin müdahalesiyle görmez olur, Shanks normalde tayfasını dinleyip içinde hazine olmayan WG gemisini pas geçecekken Nika vesvese verip Shanksi etkileyip meyveyi almasını sağlar.

Ozetle Nika çıktığından beri en kudretli varlık haline geldi ve Luffy sadece konaktan ibaret oldu.

7 yasindaki Luffy isimli konak Nikayi yemese nasıl bir karaktere bürünürdü belki E. Oda spin off çizer bununla ilgili. :)
Reiper San, peki Shanks'i ya etkilemediyse meyve. Ya Shanks meyve ile ilgili söylenenleri duymuş ve deneysel-gözlemsel ve kaos yanlısı bir tavır gösterip neler olacağını incelemek için böyle bir işe kalkıştıysa?

Bu arada böyle olmasını çok isterim. Shanks'in aslında her şeyi yıkma arzusu ile hareket etmiş olmasını.
 
Luffy daha 2 yıl önce boayı çıplak gördü. Adam önündekinin sadece işemeye yaradığını zannediyor hala. Benim babam mı var diyerek ağaçta bittiğine inanarak büyümüş. Tabii ki meyvesi kurtarıyor.
Bu luffynin suçu mu ? Dedesiyle babasının suçu.Ne saçma örnek bu.
Meyveyi ilk yediğinde yumruk atmayı sıfırdan öğrenmesi gerekti.Meyvede uzmanlaşmayı harcadığı zamanı haki veya 6 stil öğrenmeye kullansaydı ne olurdu ?
Ki bana göre meyveyi yemese luffy çok daha iri yarı ve kalıplı olurdu dedesi ve babası gibi. Daha kalıplı olmasının getirdiği artılarda olurdu meyveyi yemese.
Herkes meyvenin getirdiği artılara bakıyor ,eksileri umursayan yok.

Luffy meyveyi yedi allah oldu değil,köpek gibi uğraşdı meyvesine hakim olmak için.Yeni teknikler geliştirdi.Gökten düşmedi bunlar.
 
Şu saçma sapan Nika olayına girmeyeydi Luffy karakter olarak kalaydı (Yani Yazar kendi anakarekterini düdükleyip bırakmayaydı) meyvesi gayet iyiydi. Nika olayından önce ve sonra diye One Piece'i ikiye ayırmak lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık