Anladım saol belkide ileride luffynin kuşağı değişmiş hakde görürüz97. Cilt: 975 - 984
91. Cilt: 911 - 921
93. Cilt: 932 - 942 arası bölümler.
Anladım saol belkide ileride luffynin kuşağı değişmiş hakde görürüz97. Cilt: 975 - 984
91. Cilt: 911 - 921
93. Cilt: 932 - 942 arası bölümler.
Yılların işsizinden bahsediyoruz neden uğraşmasın. Seride ki bircok sey efsaneler veya gercekler ile bağlantılıDoğru olsa bile ilgi çekici değil. Shanks'ın kolunu, seri sarsın diye kesen Oda'dan bahsediyoruz. Hiç uğraşmamıştır buna.
Evet hakiden ziyade karekteride temsil ediyor olabilir. Ufak bi ekleme yaptım.kıd ve marco mavi kuşaklıymış
usopp-beyaz
law kılıcına kırmızı bir ip bağlamış
shanks - kırmızı
buqqy- yeşil ve mor bu haki olma ihtimalini düşürüyor altında çalışan insanlar olunca mora geçmesi benim dediğim gibi olduğunu gösterebilir
Rica ederim. : ) Bence görürüz.Anladım saol belkide ileride luffynin kuşağı değişmiş hakde görürüz
evlilik ve kuşak bağlantısı mı (kırmız kuşaklı olması bakire olduğunu gösteriyor...)Fazla masumsun.
O da bana kalsın. :/
Karakterlere kuşak bağlasa ve serinin haki kıyaslamasını bunlara göre yaparsa ileride uyuşmazlıklar çıkabilir. Bunu riske atmamıştır bana kalırsa.Yılların işsizinden bahsediyoruz neden uğraşmasın. Seride ki bircok sey efsaneler veya gercekler ile bağlantılı
Saol. Bende mangaya bakma taraftarıyım ama renklerin siyah beyaz olması cok sıkıntı olay . Bide cok fazla fan renklendirmesi olduğu icin animeye bakayım dedim.Rica ederim. : ) Bence görürüz.
Bu tür teorilerde mangaya bakmak daha doğru olur. Animede bazı şeyler değişiyor. Bu arada eline sağlık.
Bakalım teori sonuçtaKarakterlere kuşak bağlasa ve serinin haki kıyaslamasını bunlara göre yaparsa ileride uyuşmazlıklar çıkabilir. Bunu riske atmamıştır bana kalırsa.