Seri genel olarak bu şekilde. Seri bu tür özellikleri ile "Bizarre(tuhaf)" tanımına tam olarak uyuyor. Bu arada Jonathan Joestar-sama'nın nesini beğenmiyorlar anlamıyorum. Tam bir beyefendi adam.8. Bölümüne geldim.Seride fazla ve gereksiz tepkiler veriliyor niyeyse..Jojo ana karakter olarak kendinden tiskindirdi resmen
Alisiyorsun ya, dövüsün ortasinda artistik artistik pozlar vermelerineUsta o afişteki pozlar nedir ?!?! İzleyeceğim olsa bile pcye res atarım.
Yani 1. sezonun sonunda gösterilmiyor, tanitimlardan biliyoruz sadece *-* Merak ettim ordan nasil kurtuldugunu, Jojo'nun vücudunu almis olsa bile o patlamadan nasil kurtuldu Denize attiysa kendini belki bi olasilik.Tanıtımlar öyle diyor cumartesi de kesinleşir
@kaan
Abi bunları buldum n'apayım sen buldunda biz koymadık mı
Sus sen Free izlemiş adamsın beğenmediğin animeye bak :SUsta o afişteki pozlar nedir ?!?! İzleyeceğim olsa bile pcye res atarım.
Immm sey, ben tartisiriz, karsilikli fikir belirtiriz falan diye yazdiydim ^^ Yoksa acip mangasindan bakmak pek zor bir is olmasa gerek.O kadarı beni aşar manga okumuyorum o yüzden anime bölümü açtık 2 daha sabret anlatır yavaştan ya da spoiler ye birisinden ?
Napıyım olm Openingin gazıyla izledik.. mabışiiiiiiiSus sen Free izlemiş adamsın beğenmediğin animeye bak :S