Denizciler hayvan mıymış ?Denizcileri kapsamıyormuş ünvan. Bahaneler bitmek bilmiyor.
Denizciler hayvan mıymış ?Denizcileri kapsamıyormuş ünvan. Bahaneler bitmek bilmiyor.
Cnet dediyse doğrudur, getirmiştir.Orası yanılmıyorsam cnet çevirisinde öyle idi.Hatta şimdiki çevirmen amatör çeviri yaparken de orayı böyle çevirmiş falan deniyordu.
Çevirisine itimat edilen bir adam.Bu tartışmalar oradan kalma hep zaten.Cnet dediyse doğrudur, getirmiştir.
Reis kaç senedir aynı forumdayız 6k mesajın var biliyoruz ne düşündüğünü benim bildiğim hep Garp'ı Wb ve Roger'dan aşağı görmüşsündür sen.Yav benim atmamın sebebi, ölümün kıyısına getirdik, az kalsın cennetin şarap akan ırmaklarından içtik, şeytanın odun sobasında kestane ateşi olduk gibi söylemlerin şehir efsanesi olduğunu göstermek amacıylaydı :d
Ben öyle mi dedim? Ben Prime zamanlarından bahsediyorum Roger-Wb-Garp diyorum @Densetsu no Samurai Wb'nin ne zaman meyve yediğini bilsek daha iyi olabilir bu tartışma için "bence" Mf Wb Garp'tan güçsüzdü belki adam h. Haki bile atamıyordu zinde bir Wb Garp'tan güçlü olabilir mangaka en güçlü diye etiketlemiş ama dediğim gibi prime zamanlarından bahsediyorum herkes yaşlılıktan aynı payı almıyor, Garp'ın mesela gücü direk fizikten geldiği için yaşlılıktan Wb'ye göre daha fazla etkilenebilir o yüzden de Wb öyle rahat anılmıştır. Ya da En güçlü etiketinin bir denizcide olması da korsanları hypelayan seride abes kaçardı vs. Vs. Ayrı konular.Denizcileri kapsamıyormuş ünvan. Bahaneler bitmek bilmiyor.
Bilmiyorum bu tarz cevaplar verildiğini hatırlıyorum.Denizciler hayvan mıymış ?
Doffy ispanyol olması lazım.Gerçek kişi değil de mangadaki dressrosa falan.Bu Fransızlar'a benzetilenler de Dof, Sanji... E. Oda gerçekten süper iş çıkarmış. En gıcık kaptığım milleti cidden süper yansıtmış alskdjalksdj
@Alpamis i çağıralım soralım, en çok Garp hakkında tartışmışızdır, Xebec mevzusu çıkmadan önce Garp'ın gücü hakkında ne düşünüyormuşumReis kaç senedir aynı forumdayız 6k mesajın var biliyoruz ne düşündüğünü benim bildiğim hep Garp'ı Wb ve Roger'dan aşağı görmüşsündür sen.
Ben öyle mi dedim? Ben Prime zamanlarından bahsediyorum Roger-Wb-Garp diyorum @Densetsu no Samurai Wb'nin ne zaman meyve yediğini bilsek daha iyi olabilir bu tartışma için "bence" Mf Wb Garp'tan güçsüzdü belki adam h. Haki bile atamıyordu zinde bir Wb Garp'tan güçlü olabilir mangaka en güçlü diye etiketlemiş ama dediğim gibi prime zamanlarından bahsediyorum herkes yaşlılıktan aynı payı almıyor, Garp'ın mesela gücü direk fizikten geldiği için yaşlılıktan Wb'ye göre daha fazla etkilenebilir o yüzden de Wb öyle rahat anılmıştır. Ya da En güçlü etiketinin bir denizcide olması da korsanları hypelayan seride abes kaçardı vs. Vs. Ayrı konular.
Wb'nin Racır'la meyvesiz denk dövüşmesi mantıklı olmadığına göre bu adam meyveyi yiyeli en az 24-25 sene olmuş.Ben öyle mi dedim? Ben Prime zamanlarından bahsediyorum Roger-Wb-Garp diyorum @Densetsu no Samurai Wb'nin ne zaman meyve yediğini bilsek daha iyi olabilir bu tartışma için "bence" Mf Wb Garp'tan güçsüzdü belki adam h. Haki bile atamıyordu zinde bir Wb Garp'tan güçlü olabilir mangaka en güçlü diye etiketlemiş ama dediğim gibi prime zamanlarından bahsediyorum herkes yaşlılıktan aynı payı almıyor, Garp'ın mesela gücü direk fizikten geldiği için yaşlılıktan Wb'ye göre daha fazla etkilenebilir o yüzden de Wb öyle rahat anılmıştır. Ya da En güçlü etiketinin bir denizcide olması da korsanları hypelayan seride abes kaçardı vs. Vs. Ayrı konular.