Parmaklıkların kıyısına kadar getirmiş işte Roger’ı daha ne yapsın başka.Hatırlatmakta fayda var:
Renkli resmi çeviri
İlk resmi çeviri
Parmaklıkların kıyısına kadar getirmiş işte Roger’ı daha ne yapsın başka.Hatırlatmakta fayda var:
Renkli resmi çeviri
İlk resmi çeviri
Görsel anlamda Roger'ın karizmasına denk tek karakter be..Hatırlatmakta fayda var:
Renkli resmi çeviri
İlk resmi çeviri
Aynı çevirilerde Roger ile savaşıp hayatta kalan tek kişi Newgate deniyordu, hatırlatalım.Hatırlatmakta fayda var:
Renkli resmi çeviri
İlk resmi çeviri
Karizma gör:Görsel anlamda Roger'ın karizmasına denk tek karakter be..
Orta karade yine sembolik bir anlatım var. Roger ile Garp eşit resmedilmiş. Garp o sırada(Roger'in hapis olması ve Ace'i emanet etmek istemesi gibi durumlardan) dominant konumda olduğu için daha dik duruşta.Görsel anlamda Roger'ın karizmasına denk tek karakter be..
Pembe saçlı bir kadını karizma diye atman... Üstüne de poşuyla gezen anime de bile çakma Guts’a benzeyen Kata’yı atman.... Akainu iyi güzel fakat yazuka terk. Fazla zorlamamak lazım Garp düşmanlığını.Karizma gör:
Bu yanında çorba:
Bu da şekerleme olsun:
pls.
Forumun büyük kısmı görsel dile çok takılmıyor. Fakat dediklerin hemen hemen doğru. Pozisyonları ve konumları uyuyor.Orta karade yine sembolik bir anlatım var. Roger ile Garp eşit resmedilmiş. Garp o sırada(Roger'in hapis olması ve Ace'i emanet etmek istemesi gibi durumlardan) dominant konumda olduğu için daha dik duruşta.
Karizma gör:
Bu yanında çorba:
Bu da şekerleme olsun:
pls.
Aybetttin.Görsel anlamda Roger'ın karizmasına denk tek karakter be..
Vallahi Dof atacaktım, atmayı unutmuşum lkajsdlkasjdÇorbamızı da içip şekerlememizi de aldığımıza göre ana öğüne geçelim.Kuzu pirzolası.
Çakma Joker ve Polneraff çakması Dof’u mu atacaktınVallahi Dof atacaktım, atmayı unutmuşum lkajsdlkasjd
Üstüne Yasopp reis de vardı bak, bence aşırı karizmatik duruyor