Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Fallout (2024-)

Allah rızası için bunu düzgün yapabilmiş olsunlar bari de en azından hiç edilmemiş güzel bir evrene doyalım ekran başında. Son yıllarda birbiri ardına içinden geçiyorlar kurgusal eserlerin. Oyunlarını sevmediğim için içine girmediğim ama hep merak ettiğim bir evrendi Fallout evreni. Müsait vakitte bakarım.
 
Oyun ve oyunun hikayesi hakkında bilgim yok ama diziyi çok sevdim evreni çok iyi kurgulamışlar. Yönetmen de başarılı iş çıkarmış, senaristte.

Oyunun akışıyla bire bir gitsin delileri her yerde tabi ondan dolayı yorumlamalarını okumayın ve dinlemeyin bence. Bu şekilde cahil kalarak 2. sezonu bekleyip keyfimi yaparım. :D
 
Diziyi bitirdim fena değil gibi. Oyunlara dair bir bilgim yok, farklı bir hikaye işlemişler sanırım. Hikayenin yönünü değiştirme şekilleri baya tırt olmuş gerçi.

Lucy ve Max'i daha iş bitirici yapabilirlermiş, Hortlak fena değildi.
 
İlk bölümü izledim, oyunculuklar kötü. Ortam tasarımları ve dünyasını beğendim. Fallout evreninde yaşasam kesinlikle çelik kardeşliğe katılırdım, oyunlarında da her zaman tarafım burasıdır. İlk bölüme göre 6,5/10 veririm.
 
F3 ve new vegas ev arkadaşım oynamıştı oradan aşinayım az çok senaryoya. Ne nedir ne değildir tam değil ama. Oyunlardan bağımsız taş gibi dizi olmuş. Amazon tek yapmamış büyük ihtimal yoksa sonuçları biliyoruz. Baya beğendim diziyi. Dünyayı alt üst yaşayış mentalite farkı falan. Güzel.
 
Ne çok akıcı ne çok sıkıcıydı. Ben tek oturuşta bitirdim. Şu dandik amerikan müziği delirtti beni. Bu müzik olmasa benim için daha akıcı olabilirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık