Shanks ı Big Mom dan sonra alırlar.Zoro Issho'yu alsın Sanji Dof'u alsın Law ile Luffy adadan ayrılıp bi 5 dk Kaido'yu indirsin gelsin.Ertesi gün Shanks'a geçerler,sonraki 2 gün de Big Mom ve Teach'i indirirler olur biter.Yahu Zoro Fuji'yi alsın ne demektir? Zorocuların fanlıkta başka bir seviye olduklarını biliyorum da amiral alsın nedir ? Fuji amiral ama sonradan amiral diyen bile var.Dün amiral olsa kaç yazar adamın gücü 1-2 gömlek üstünde bizimkilerden.Bakın Zoro'nun üstünde değil tayfanın üstünde Luffy bile alamaz Issho'yu.
Valla öyle 2 yıl eğitim aldı diye tayfa her şeyi yapabilir sananlar var.Dof bile çok güçlü ve yılların korsanı olmasına rağmen amiralle kapışmaktan kaçınıyor.Zoro 2 yıl eğitim aldı diye amiral alsın...Düşünce şu Luffy KK olacaksa,Kaido'yu indirmesi gerekiyorsa Zoro amiral ile aşık atacak.İyi o zaman Dof'ta da KK olacak potansiyel var,yavaştan 2 yonkoya kuyu kazıyor o zaman Dof'un 2.adamı her kimse o da gelsin bir zahmet kaptanını amiralden korusun ama olmuyor işte.Zamanı gelince Zoro amiral alacak hatta bizzat kendisi yonko gücünde bile olacak ama zamanı gelince.Shanks ı Big Mom dan sonra alırlar.
Hem ayrıca sen Zoro yu niye eziyon ki? Adam amirale tek atamaz yonko ya da karşılık veremezse 2 yıllık eğitim boşuna demektir.