Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Doflamingo Impel Down'dan Nasıl Çıkabilir?

Doflamingo Impel Down'dan nasıl çıkabilir


  • Kullanılan toplam oy
    58
Diğer dangoz bunun yerine geçmemiş miydi yav? Halen daha baştaysa artık ölmesi gerekiyor. Bir de bunlar bu sefer içeri nasıl girecek o da muamma.
Magellan o kadar kişi kaçınca onurundan kendi rütbesi düşürdü diye hatırlıyorum. Yinede oranın kontrolü yine ondadır Dof direkt Magellan ile muhabbet ediyordu. Başında o bekliyor sanırım.
 
Magellan o kadar kişi kaçınca onurundan kendi rütbesi düşürdü diye hatırlıyorum. Yinede oranın kontrolü yine ondadır Dof direkt Magellan ile muhabbet ediyordu. Başında o bekliyor sanırım.
Magellan belki bundan bilgi alır falan diye düşünmüş de olabilirler. Bir de ne olur ne olmaz durumu da var. Kaçmaya falan çalışırsa diye. Neyse bu adam buradayken kaçış olacaksa gerçekten artık düzgün bir şekilde ölmesi lazım.
 
Magellan müdür yardımcısı oldu.Öbür eleman vardı hep müdür olmak isteyen yardımcısıydı o müdür olmuştu yerleri değişti yani yanlış hatırlamıyorsam.
 
Hükümet zokayı yuttu. Ghandi Pacifistaların hepsini kılıçtan geçirdi, lordların yerine aldıkları siyahi çocukların kendi iradeleri var böylece emirlere karşı çıkacaklar ve hükümetle bağlarını muhtemelen koparacaklar, Vegapunk lafı dolandırmayıp kutsallar ve hükümetin pisliklerini açıklarsa denizcilerin de önemli bir kısmı kendilerine düşman olacak.

Karasakal kral olmak istiyor ve hükümetle anlaşma amacında, muhtemelen Karasakal hükümet tarafına geçecek ve hükümet ImpelDown'daki suçlulara kendi taraflarına geçme şartıyla bir genel af çıkartacak. Suicide Squad tarzı bir şey de yapabilir onlarla. Pislikleri döküldükten sonra ortaya artık iyi adam rolü oynamalarına gerek kalmadığından suçluları çıkartmak bir sorun olmaz. Dof'da aynı şekilde çıkar bence.
 
Yapma iste abi, bunu görünce direkt replikler geliyor

Dof Dünya Hükümetine "Yahu siz bana neler ettiniz, benim kızımın (baby5 'ten bahsediyor) önünde malikanemi arattiniz, baba terörist muamelesi yaptınız, gayretullaha (Kaidodan bahsediyor) dokundunuz, süslü (Garlingden bahsediyor) seni de unutmadım, çıkınca helallesecegiz" :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık