Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Tribes Of Europe nasıl bir dizi kalite yönünden başlamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

Hanna hakkındaki görüşlerinize de alabilirim.
 
Son düzenleme:
Dizi bölümleri arasında en sevdiğim bölümlerden ikisi Vikings 4x14 ve 15 oldu. Kral Ecbert ve Ragnar'ın konuşmaları, duygusal atmosfer her şeyiyle muhteşemdi.
 
Altered Carbon'u bitirdim. Birinci sezon ve ikinci sezon hakkında yapılan yorumlara bir nebze katılıyorum. Dizinin ikinci sezonu kötü değil, ama bence dizi ilk sezonda bitmeliydi. Çünkü birinci sezon kendi içinde bir olay örgüsüne sahip, merak duygusunu diri tutarak kendini izletiyor, ucu açık olmayacak bir şekilde de sona eriyor. İkinci sezonda başrolü falan değiştirip, hiç bilmediğimiz farklı aksiyonlara sokmuşlar. Gereksizdi. İlk sezon güzel bir iş, ikinci sezonu izlemeseniz de olur.



Yeni başladığım dizi HBO'nun yaptığı The Deuce oldu. Dizi 1971 yılında, New York'taki fuhuş ve porno sektörünün yükselişini anlatıyor. Dizinin oyuncuları çok sağlam isimler, ilk bölümden oyunculukları bayağı beğendim. Dizi o dönemi çok iyi yansıtmış. Yani yapım yılını bilmeden size "Bu dizi 1971 yılında çekilmiş" deseler inanırsınız, o kadar gerçekçi bir ortam yaratmışlar. Sokaktaki kedi bile 1971 yılında yaşıyormuş gibi görünüyor. Dizinin yapımcıları aynı zamanda The Wire'ın da yapımcıları, bu yüzden bu dizide The Wire'da gördüğümüz birçok oyuncu da yer alıyor.
İlk alt yazı çevirme girişimimdi bu dizi. Çok zorlanmıştım çevirirken 2.sezonu. Genel olarak güzel dizi ama Maggie Gyllenhaal'ın karakteri beni sıkmıştı bir yerden sonra. Finali de bayağı vurucu olmuştu dizinin.
 
Dizi bölümleri arasında en sevdiğim bölümlerden ikisi Vikings 4x14 ve 15 oldu. Kral Ecbert ve Ragnar'ın konuşmaları, duygusal atmosfer her şeyiyle muhteşemdi.
Sağlam dizi benimse 2. Sezonun son sahnesini açar izlerim arada kral olduğu bölüm efsanedir
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık