The Fall diğer türdeşlerinden farklı olarak üç sezon boyunca tek bir katili işliyor.The fall ilgimi çekti bakacağım
The Fall diğer türdeşlerinden farklı olarak üç sezon boyunca tek bir katili işliyor.The fall ilgimi çekti bakacağım
Ana karakter iyiyse sıkıntı yok. Dornan'ı sadece grinin 50 tonu filminde izlemiştim o yüzden biraz ön yargılıyım ona karşıThe Fall diğer türdeşlerinden farklı olarak üç sezon boyunca tek bir katili işliyor.
Dornan harika oynamış. Pişman olmazsın.Ana karakter iyiyse sıkıntı yok. Dornan'ı sadece grinin 50 tonu filminde izlemiştim o yüzden biraz ön yargılıyım ona karşı
Kötü oldu ya seviyordum diziyi.Ama reizin tahta oturma sahnesi müthiş olmuş.Preacher da bitti. Final fena değildi, çizgi roman ile bağlamışlar biraz.
Bayıldım o sahnelere. Tanrı'nın az daha yalvarmasını isterdim ama :d Ne olursa olsun güzel diziydiKötü oldu ya seviyordum diziyi.Ama reizin tahta oturma sahnesi müthiş olmuş.
İzleriz sıkıntı yokCarnival Row fena yapmamışlar. Daha iyi yapılabilirdi. Cara Delevingne iyi bir oyuncu olsa kadro seçimleri efsane olacakmış. Bazen Orlando Bloom'da sırıtıyor ama genel olarak çok iyi bir oyuncu kadrosu vardı. Senaryo bazında 10/10 çok iyiydi. Görsellerde bir dizi olarak bizim en iyi filmimizden daha iyi diyebilirim. Kitap olarak okusak sırıtmayacak ama dizi olduğu için sırıtan bazı kısımlar vardı. Aklıma nedende witcher geldi müzikleri arka planda çalarken İzleyin tavsiye ediyorum.
Olur öyle şeyler.Yazı boyutu ayarı düzelttim. Nedense bozumuşum farkında olmadan!