Bölümün neyi iyiydi mesela?Çok iyi bölümdü. Spoiler kaynağı iyiymiş, aynısı çıktı. Oradan alayım bundan sonra.
Wano'nun eski zamanlarını görüyoruz mesela. Güncel bölümlerde gördüğümüzden çok daha farklı bir yer.Bölümün neyi iyiydi mesela?
Tam ben #Orochiazibileyapıyor diyecektim parantez içini gördüm Ama klasik kötü. Beni ezdiler ben de ezeceğim falan hiç ilgi çekici değil. Kaido daha kaliteli bu konuda.- Oden'den çok Kinemon'un hikayesi gibiydi. Serideki favori karakterlerimden birisi oldu şu an reis. Ne büyük şanstır bizimkilerle iki üç arktır beraber.
- Kinemon > Oden çok net.
- Bu arada Orochi adam gibi adamdır. Kendisine köpek çekenlere köpekliği tattırmıştır helal olsun çok büyük adamsın Orochi. O iğrenç kast sisteminin içinden geçmiştir. Çok güzel adamsın sen Orochi reis. Ülkeyi yönetmen hakkındır net.
- Bu arada görsel olarak benzemesede Oden'in hareketleri minikleri jestleri aynı Mifune. Çok güzel bir detay bu.
Klasik kötüden fazlası bu adam. Diğer kötülerin sistemleri yükselişe izin veriyor. Bu adam dişiyle tırnağıyla kazmış belli. Karasakal gibi bütün gün göbek büyütmemiş. #OrochiazbileyapıyorTam ben #Orochiazibileyapıyor diyecektim parantez içini gördüm Ama klasik kötü. Beni ezdiler ben de ezeceğim falan hiç ilgi çekici değil. Kaido daha kaliteli bu konuda.
Yani eziklikten shogunluğa çıkması zor bir şey dediğin gibi ama ğek sevemedim bunu Biraz karizma olsaydı belki seveblirdimKlasik kötüden fazlası bu adam. Diğer kötülerin sistemleri yükselişe izin veriyor. Bu adam dişiyle tırnağıyla kazmış belli. Karasakal gibi bütün gün göbek büyütmemiş. #Orochiazbileyapıyor