Enel'in attığı yıldırım bu adama değmedi.Enel bu adamın içinden yıldırım geçirdi ama hiç bir şey olmadı.
Akainu gerekirse meyvesini kapatır tokatlayarak döver Enel'i.
Enel'in attığı yıldırım bu adama değmedi.Enel bu adamın içinden yıldırım geçirdi ama hiç bir şey olmadı.
Akainu gerekirse meyvesini kapatır tokatlayarak döver Enel'i.
Hadi ya. Yanına mı düşmüştü, ben kendisine çarptı ve düşürdü diye hatırlıyordum.Enel'in attığı yıldırım bu adama değmedi.
Yıldırım gelmeden önce denize düşüyor.Hadi ya. Yanına mı düşmüştü, ben kendisine çarptı ve düşürdü diye hatırlıyordum.
Anladım. Düzeltme için teşekkürler.Yıldırım gelmeden önce denize düşüyor.
O tamamen Oda'nın bariz saçmaladığı kısımdı. Hatta sorsan kendisi bile bunu hata olarak kabul eder.Lastiği yaksaymış o zaman o ısı ile.
Enel'in milyon voltu Robin'e de bir şey yapamamıştı zaten.Anladım. Düzeltme için teşekkürler.
Arkadaşın iddaası benim yanlışıma rağmen hala oldukça saçma ama.
Isı neden etki etmiyor? Enel'in ürettiği enerji neye dönüşüyor orda?Luffy, Enel'in güçlerine karşı tamamen koruma altında. Yıldırım etki etmediği gibi, yıldırımdan kaynaklanan ısı da etki etmiyor. Bunun neyini tartışıyorsunuz?
Luffynin lastik olması Oda için olayı bitirmiştir. Arkadaş hala lav iletken bu yalıtkan diye geveliyor, Sakazukinin Eneli yenmesi için meyvesine bile ihtiyacı yok zaten.Isı neden etki etmiyor? Enel'in ürettiği enerji neye dönüşüyor orda?