İkidir manga sahnelerini değiştiriyorlar. Beğenmiyorum o yüzden. Zoro, o kadar can almadı, Gorilla kullanmadı. N'oluyor?
Onlarda auradan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Çünkü silahlanma hakisi bir yana dursun en çok aurası üzerinde duruluyor.Bunun gibi Zoro’nun daha önceden birkaç sahnesi daha var. Ben auradan ziyade bunu kral haki olarak görüyorum.
Bunlar hep anime izleyicileri tatmin olsun diyeİkidir manga sahnelerini değiştiriyorlar. Beğenmiyorum o yüzden. Zoro, o kadar can almadı, Gorilla kullanmadı. N'oluyor?
Mangayı okumayan Zoro fanları sonra daha fazla şaha kalkıyor. Ee haklılar.İkidir manga sahnelerini değiştiriyorlar. Beğenmiyorum o yüzden. Zoro, o kadar can almadı, Gorilla kullanmadı. N'oluyor?
Ben anime izleyicisi olsam, mangaya uyduğu oranda tatmin olurdum. :/Bunlar hep anime izleyicileri tatmin olsun diye
Burada pek yok sanırım manga okumayan. Sıkıntı yok yani.Mangayı okumayan Zoro fanları sonra daha fazla şaha kalkıyor. Ee haklılar.
Rahatlığı keyfe keder. Uzun sürecek olmasa da.
Geçen de Luffy'e baya baya kılıç dövüşü yaptırdılar ahah Oda bilgi vermiştir belki de kenks, benim mangada vakit bulamadığım için çizmediklerimi yapın demiş... Ray baba kılıç eğitimi vermiş Luffy'e mesela falan bunun gibi sgklşhsadfİkidir manga sahnelerini değiştiriyorlar. Beğenmiyorum o yüzden. Zoro, o kadar can almadı, Gorilla kullanmadı. N'oluyor?
Evet, geçen bölüm de faciaydı. O zaman Oda tamamen bıraksın manga çizmeyi, komple animeden takip edelim.Geçen de Luffy'e baya baya kılıç dövüşü yaptırdılar ahah Oda bilgi vermiştir belki de kenks, benim mangada vakit bulamadığım için çizmediklerimi yapın demiş... Ray baba kılıç eğitimi vermiş Luffy'e mesela falan bunun gibi sgklşhsadf
Asıl sevdiğim sahneleri göreceğim. Luffy ile bayılıyorum zatenDaha sonrası hep böyle olucak