Küçük bir dilim de hazırlayabilir gerçi. 5 yaşında beyne sahip BM'yi sakinleştirip kaçarlarsa BM'nin hiçbir karizması kalmaz yalnızBizimkiler yalan olduğunu çaktırmayabilir diyorum işte ben. Ayrıca çaktırsa bile orada hasır şapkalar kaçarken onları bırakıp tayfasına hıncını çıkarmaya dönmez Mom. Önce bizimkileri elden geçirir, kendi tayfasını sonraya bırakır. Pasta işini de Sanji'yi hafife alıyorsun. Bu adam yemekleri, yiyecekleri şak diye yapıyor hep. Gerçek hayattaki gibi düşünmemek lazım.
Öyle şey olmaz diyorum işte, sadece pasta anlaşma veya kaçmalarına sebep olamaz Mom'ı sakinleştirebilir sadece diyorum. O noktada ya Puding ya dışarıdan bir isim ya beklenmedik başka olaylar, artık ne olacaksa yine müdahalelere ihtiyaç var.Küçük bir dilim de hazırlayabilir gerçi. 5 yaşında beyne sahip BM'yi sakinleştirip kaçarlarsa BM'nin hiçbir karizması kalmaz yalnız
Hımm, pastayı Sanji'nin yaptığını söylemezlerse eğer? Perospero zaten kendi pastaları olduğunu demiş.Sanji yemek işinde usta eğer yemek hazırlarsa ordan çıkma şansı kalmaz. Bigmom Sanjinin yemeğini yerse asıl sıkıntı o zaman başlar başlar.
O zaman bizimkiler tokat manyağı olacak deseneBM, daha önce gidiyor zaten.
O zaman bizimkiler tokat manyağı olacak desene