Olabilir zorunluluktan girmiş olabilirdi Kid-Hawkins-Apo güçleri yetmeyeceğini anladılarsa artık. Ama eğer Kid emrine girdiyse gözümden düşer hem o kadar laf sayıklayacak sonra gidip biyat edecek.Bizim fantastiğimsi üçlü Kaidou'nun emrine mi girmiş
Yok, Zunisha'nın sesini sadece ikisi duyabiliyor lakin Zunisha sadece Momo'nun sesine kulak veriyor. Onun emrinde olduğu için olsa gerek.Umarım sayıyı okuyan bazı arkadaşlar Zunishanın gücüne tanıklık etmiştir Şu yaratık ile Deniz savaşında aşık atabilecek kimse yok. Bu arada yarım yamalak ingilizcem ile tam olarak anlayamadım Emri Luffy ve Momo aynı andamı veriyor yani ikisi birliktemi veriyor ? Tam olarak anlayamadım.
Onu sana uzaktan indirecek bir ton adam sayarım kimse yok deme benceUmarım sayıyı okuyan bazı arkadaşlar Zunishanın gücüne tanıklık etmiştir Şu yaratık ile Deniz savaşında aşık atabilecek kimse yok. Bu arada yarım yamalak ingilizcem ile tam olarak anlayamadım Emri Luffy ve Momo aynı andamı veriyor yani ikisi birliktemi veriyor ? Tam olarak anlayamadım.