Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve Nika ilişkisine dair analizi hak eden bir bölüm. Zira dikkatimi çeken bir kaç husus var.

Öncelikle Nika'cıların patladığını bir kez daha belirtelim. Çünkü devler Luffy'e Hasır Şapka diye seslenip neden Nika'nın şekline büründüğünü soruyorlar. Ayrıca Satürn'ün sorduğu onun kim olduğunu biliyor musunuz sorusuna da dostumuz diyorlar.

Burada Satürn'ün karşılık olarak verdiği tepki önemli. Satürn galiba onun da farkına varmadan hepinizi yok etmek iyi olacak diyor. Acaba Nika hala tam uyanamamış mı. Bununla neyi kastetti Satürn?
 
Abi dikkat ettiniz mi çizimlerde kimin kime nasıl vurduğu belli değil ya. Dövüşler de çok saçma geçiyor luffy birden amerikan sporu yapmaya başladı beyzbol şapkası taktı sopayla gorosei vuruyor. Bir de goroseileri güçlü bekliyorduk herkesten dayak yiyorlar.
Zoro da olmasa dövüş hatrına bişey görmicez. Luccinin kesilmiş hali baya karizmaydı o saldırıdan sonra ayakta kalması bile lucciye artı yazar.
 
Warcury’de kral haki olduğu onaylandı, devlerin onu durdurmasından bağımsız top tier yazılabilir.
Anlattığı ile gösterilen de uyumsuzluk var , heriflerin hakisi o kadar üst düzey ki Lucci bile dövüşün ortasında hissediyor o gücü . Ama gel gör ki 2 tane dev kalkanla kafasına vurup takla attırıyor . Bu herif gerçekten çok acayip şeyler çizmeye başladı.

Normal şartlarda Goroseinin bunları pert etmesi lazım .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık