Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Şu saldırının öncesinde kral haki salıp saldırıya eklemediyse olay çıkar.
Saldırıya eklemek için illa salmak gerekmiyor. Shanks burada bana hem salmış hem eklemiş gibi geldi. Zoro da ilk yüklerken öyle yaptı ama o bilincinde değildi. Enma'nın çektiği hakiyi izin verdi sonuçta hem saldırısına eklendi hem dışarı saldı. Zoro ne yaptığını bilmiyordu bile.
 
Momo dan niye emir alıyor acaba benim en çok merak ettiğim kısım o
LOTR'daki hayalet ordu hikayesi gibi olacak bence. Zuneşa, JoyBoy'un müttefiki olan Wano Şogun'una bağlı. Savaş sırasında da ihanet ettiği için (savaşa katılmamış, kaçmış veya arkadan vurmuş olabilir) Şogun tarafından sürgün ediliyor. Onu sürgünden çıkaracak tek şey yine bir Şogun'un talimatı. O yüzden Momo'dan emir bekliyor. LOTR hikayesinde de hayalet ordu ihanet edip savaştan kaçtığı için lanetleniyor, lanetten kurtulmak için Kralın muvafakati gerekiyordu, birebir aynı hikaye bence.

Diğer bir ihtimalde ise anca 800 yıl sonraki olacaklara bir gönderme olur, dönemin Şogun'u Zuneşa'ya 800 yıl sonraki savaşa hazır ol, talimat bekle diye emir verir, kehanetten dolayı Zuneşa talimat bekler. Malum Oden 20 yıl sonra diyor, Roger yanlış zamanda geldik diyor, herkes olayın 800 yıl sonra olacağını nokta atışı biliyor, dönemin Şogun'u da bu kehanetten dolayı talimat vermiş olabilir.
 
Vegapunk Luffy e sırtında taşıyabileceği ciddi oranda yiyecek sığabilecek bir çanta vb birşey yaparsa hiçbir sorun kalmayacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık