Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
3 hafta ara verilmiş ve seri kaplumbağa hızıyla ilerliyor.Malesef çoğumuz serinin sonunu göremeden ölüp gideceğiz ömrümüz yetmeyecek.Acı ama gerçek bu.Bu seri bitmez.
 
Zoro kinge tek atti. Tekten kasitlariniz buysa evet tek atti gayet.
Tek atmadı 3 kere kral hakiyle kesti. Ayrıca şelale gibi kral haki ekledi, enma dumanlarını çıkardı ayrıca ateş kesme tekniği de aktifti. Adamın alev ejderhasını keserek geldi kingi kesti. Luccide bunların hiçbirisini yapmadı. Toragari yani kaplan kesicinin leopar garisini yaptı o kadar. Luccinin zoro karşısında yapabileceği bir şey olsaydı yapardı. Adam 2 yonkounun saldırısını yiyip tüm kemikleri kırıkken dövüşmeye devam etti. Luccinin en baba saldırısı rokugan. Rokugan 2 yonkou saldırısının çeyreği etmeyeceğine göre.
 
Lucci o vs de son kalan enerjisini de düşmemek için bacaklarına verdi vs devam etseydi darbe aldığı gibi düserdi adamın surat her şeyi anlatıyor beni bırakın siz gidin diyor resmen adamın saldırı yapmayı bırak konuşacak hali yok.
 
Ayrıca şu da var. Böyle bir durum sadece Nika'yı mi etkiler yoksa çevresindeki herkesi de etkiler mi? Çünkü Nika ile doğrudan veya dolaylı temas eden herkes böyle biçimleniyor. Kaido, Borsalino, Saturn ve Kaido savasinda Nika halini görüp şaşıran Nami, Kid falan da...
Serinin son kısmı Op'un bir hikaye olduğu ve dördüncü duvarı yakmasına doğru gidiyor.

Bu ihtiyarların ölümsüzlüğü de buradan geliyor olabilir. Hikayenin gerçek olmadığını biliyorlar ve kimsenin hikayeden çıkmasını istemiyorlar. Fakat hikaye olduğunu bildiklerinden dolayı kendileriyle ilgili bir şeyi manipule edebiliyorlar. Ölmek gibi. Nika ise her şeyi manipule edebiliyor gibi.
Saçma sapan bir şey yazdım. Op icin bir şey düşünmemek...
Nikanın herşeyi bükme gücü varken (kaidoya ip şekli verip yıldırım tutabilme gibi) mermiden korkmasının sebebi nedir? Neo gibi geri bükülüp sıyrılabilir yada zaten kendine dokununca işlevini kaybedebilir. Bir ufak tutarsızlık var. Ayrıca ölümsüzlük yorumuna da katılıyorum. Biz operasyonu yaşlılıktan falan korur siye düşünmüştük. Bu başka birşey çıkmalı.
 
Mars en son Yorkun yanında görülüyor, yani hala Labo katmanında. O bolumde nami brook coppır ve oraya dogru kosan Jinbe ve Zoro var, Mars bu ekiple kapisacak yani

Bonney ve Frankynin karşısında ise 3 tane koramiral var, arkalarından sanji geliyor Venüs de yandan oraya doğru kosturuyor, Venusu sanji tutacak gibi.

Daha arkadan da Devler ve Nika geliyor.

Onların arkasında 3 Gorusei ve hemen arkalarında da Antik Robot var.

Robotun devlerden de büyük olduğuna dair vurgu önemli, eğer davul sesiyle şarjını fullediyse 3 Goruseiyi tek tutabilir.
Diğerlerine katılıyorum ama sanki sanji nasjuroyu tutamaz. Kılıçlı abi onu keser böyle bir karşılaşma olursa. Ya o adamla hiç karşılaşmazlar yada sanji olmaz.
Antik robot ya Dorry'nin borusuna ya da Warcury'nin kral haki salınımına tepki verip uyandı.
Robot çok daha önce uyanmıştı. Ayağa kalkmadı fazla vaktini aldı. Ne devler ne warcury yoktu uyandığında.
 
Lucci gider bir tur daha Şanji ile savaşır. Reyiz öyle bir görev adamı ama aklı Kaku'da kalmış. Görevini terk etmeese iyi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık