Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Şimdiye seriyi bitirirdin bilmem ne lalesi. Yeni mi aklına geldi sağlığın ?

Bir kavanoz değil iki değil hesabı hem de 3 hafta ara. Bahane bilmem ne gibidir herkeste bulunur mod on.
At kafalı herif azıcık güzel yazaydı son haftalarda iyi dualarımızla ayakta tutardık biz onu. Bu kadar beddua ile haklı adam endişe etmekte. Aramızda mutlaka Allah’ın sevdiği kulları vardır.
 
Offscreen fighttan kastın hangileri örnek verir misin ona göre cevap vericem.



Yere serdi ? Marcoya sadece bir yumruk attı ve Marco iki ayağının üstüne düştü ve gücünden bir şey kaybetmeyip savaşmaya devam etti. Burda Marconun tek kaybı Acei kurtarma teşebbüsünün başarısızlıkla sonuçlanmasıydı. Öyle bir anlatıyosun ki sanki Marco o yediği yumruktan sonra tek yedi ya da belli bir süre bilinçsiz yerde yattı,çok feci yaralandı. İşte bu hep seriyi nasıl okumak istediğinle alakalı. Sen Garpı büyük görmek istiyorsun o yüzden bu ufak sahneleri kendince çok abartıyorsun.

Gerçi Garpın çoğu sahnesi hep show. Dikkatli incelediğinde aşırı, böyle wow olacak güç gösterisi yok ama Garpın aksiyon aldığı sahnelerin hepsi güzel birer gösteri. Siz de bu gösteriden gaza gelip Garpı aşırı güçlü görüp her yerde alakasız savunmaya çalışıyorsunuz.

Şunu açıklığa kavuşturalım artık:

1. Yaşlı WB > Yaşlı Garp
2. Sengoku Garpı MF de bıraksaydı Akainuya sadece biraz zarar verebilirdi fakat sonu ölüm olurdu.
3. Primelarındaki Roger,WB, Sengoku ve Garp aynı ligin adamlarıdır ama aynı sıralamada değillerdir. Yani WB ve Roger, Real Madrid ve Barcelona iken, Sengoku ve Garp Valencia ve Real Sociedaddır. Umarım verdiğim örnekten ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Aksi kanıtlanana kadar yani Oda God Valley ya da Garp ve Sengokunun Prime zamanlarından ciddi kanıtlı, görsel panelli, Roger, WB ya da o kalibrede bir adamla savaştığını göreceğimiz zamana kadar bu gerçek böyle devam edecektir.
Sen de kardeş Garp'ı ne gömmeye odaklanmışsın. Garp için dediğin hiç birşeye katılmıyorum. Ayrıca Sengoku tutmasa o öfke ile gerçekten Akainu diye birşey kalmaması içten bile değildi...

Arı kovanı basmış neredeyse tüm tayfa ile savaşmış 2 3 kişi hariç ve biri eski amiral üstüne çizik bile almamış adam. SODA handikap için geldi kılıç filan soktu etti ve bir de içinde çevirtti...

Bu kılıç Squardo'nun kılıcı değil yalnız Shiryunun... Prime zamanı neler yapacağını yapabileceğini kimse kestiremez. Ayrıca adam saf güç saf haki meyve filan yok...
 
Sen de kardeş Garp'ı ne gömmeye odaklanmışsın. Garp için dediğin hiç birşeye katılmıyorum. Ayrıca Sengoku tutmasa o öfke ile gerçekten Akainu diye birşey kalmaması içten bile değildi...

Arı kovanı basmış neredeyse tüm tayfa ile savaşmış 2 3 kişi hariç ve biri eski amiral üstüne çizik bile almamış adam. SODA handikap için geldi kılıç filan soktu etti ve bir de içinde çevirtti...

Bu kılıç Squardo'nun kılıcı değil yalnız Shiryunun... Prime zamanı neler yapacağını yapabileceğini kimse kestiremez. Ayrıca adam saf güç saf haki meyve filan yok...
Sağlam bir Garp haterlığı sezdim arkadaşta tanıdığım bir youtuber gibi yazıyor oda aynı kelimleri kullaniyordu real madrid felan :hhh:
 
Daha çok hepsinden tek yemiş oldu. Jinbe ile dövüşmedi ona rağmen tek yedi 😅. Mükemmel bir istatistik. Başkasına denk gelmez böylesi.
Hicbirinden de dusmedi.
Bu tayfa serinin bas karakterleri farkindaysan.

İyi bir istatistik bence. Gayet iyi dayandi ve hicbirinde maglubiyet almadi ha ustunluk kurmadi haklisin ama yuzde yuzunu verdi mi? Yok. Bi roukougan yeseydi zoro ayni seyi zoroya derdiniz ici disi kan agliyor diye.

O yuzden objektif bakamiyorsunuz. Zolo da zolo
 
Akainu ya bir artı daha yazar. Nika da olsan o yarayı yerine koyacaksın. Hem de bir ömür.
Aslında bu Akainu'ya eksi yazar. Çünkü Luffy baygın yani savunmasız bir hâldeydi. Amirallerin gücü de genelde savunmasız kimselere yettiği için...

O çocuk, Akainu'nun ve donanmanın içinden geçmeye geliyor!
 
Lucci : Yonkou yeneceğim
Lucci : Yonkou olmadı ikinci adamı yeneceğim
Lucci : İkinci adam olmadı, üçüncü adamı yeneceğim
.
.
.
.
Lucci : Geyiği gözüne kestirir.
Halbuki bilmiyor ki geyik fiziksel güçte tayfanın Luffy, Zoro, Sanji ve Jinbe'den sonra beşinci numarası.

Keşke şansını bir de Usopp'ta denese!

Bizi de kurtarmış olur bir yükten.
 
Bu hafta bölüm olmadığı için, bol bol sallayabilirim ve boş yapabilirim diye düşünüyorum. Şimdiii 😊😊😊

Zoro'nun Lucci'den güçlü olduğunu tahmin ediyorduk ama Lucci'nin King'den güçlü olduğunu çok yanlış varsayımlar ile söylüyorsunuz. King'in Lucci'den güçsüz olduğunu düşünmüyorum, şahsen denk güçte olduklarını düşünüyorun. Rastgele üç kere dövüşseler, 2 kere King'de yenebilir Lucci'de.

Gorosei tahmin ettiğim kadar güçlü ve kudretli çıkmadı. Örümceği, domuzu, kuşu, atı, solucanı derken Ali Baba'nın çiftliği gibi oldu ortalık. Şeytan motiflerinden esinlenecek diye saçma saçma meyve tipleri çıktı karşımıza ve sözde en güçlü meyve türü olan Logia türü meyve hiçbirinde yok. Gorosei'nin Logia türü, afet meyvelerine sahip olduğu düşünsenize ama Oda reis tüm güçlü Logia türü meyveleri sağa sola dağıttığı için Gorosei örümcek, domuz, at oldu.

Her gelen geçen Joy Boy'dan özür diliyor, merak ediyorum. Geçmişte herkes nasıl bir halt yedi ki Joy Boy'dan özür diliyorlar. Umarım, Yalancı Noland olayı gibi bir olay ile karşılaşmayız. Rakam ve kelime oyunları yeterince yeterli, artık daha fazla geçmiş ile benzerlik olmasın, daha özgün bir hikaye okuyalım. En istemediğim kurgu ise geçmişten bugüne aslında tek bir Joy Boy varmış, Luffy geçmişe gidiyormuş ve olaylar oluyor falan filan, çok daralırım ve söverim. Güzel küfürler ederim, canım sıkılır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık