Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika bölüm, müthiş bir bölüm. İşler çok hızlanmış, inanılmaz hızlı ilerliyor baksana geçen bölüm verilen mesajin üzerine 5 tane daha pankek gelecek adaya.

Vegapunk'ın mesajı da süperdi bu arada kimsenin aklına gelmezdi böyle bir mesaj gerçek anlamda bir dahi olduğunu kanıtladı.
 
Oda'nın götünden salladığı, one piece evrenindeki güç kavramları içinde hiç bir açıklaması olmayan, G5in çöp kendi kendini öldürme zayıflığı olmasa Luff'nin tüm goroseilere karşı dayanabileceğini düşünürdüm. Ama şuan dengeler yine bozuldu. Birilerinin kesin yardıma gelmesi gerekecek. Dragon veya Sabo da ışınlanma yoksa gelmeleri imkansız. Karasakal işi de fiyasko çıktı. Adamlar istediklerini aldılar gittiler. Filo gelse amiral hatta belki yonko seviyesi 5 goroseiye bir etkileri olmayacak. Şuan tek o antik robot kaldı gibi.

Bölümde ilgimi çekenler Gorosei summon panelinin çok epic olması. Girişleri efsane olacak. G5 halindeki dev luff'nin gücü. Bakın luffy burada dev ama bir dev gibi yavaş hareket etmiyor. Yani örnek Oars hatırlarsanız güçlüydü ama yavaştı. Luffy dev halinde normal halindeki gibi hızlı. Ben hatta ilk kaido savaşlarında bunu anlamamıştım. İlk dev olduktan sonra normal haline gelip dövüşü öyle devam ettiriyor sanmıştım. Animede tekrar izleyince farketmiştim.
G5nin şu çizgi film gücü olmasa şu saldırıyı düşünsenize... Ve one piece'nin attack on titan seviyesinde kanlı çizildiğini:D Luffy bildiğin kıyma yapmıştı bunları. Toon güçleri bildiğin zayıflık, luffy'ye düşmanlarını kurtartıyor... Ayrıca yeni kapak hikayesi başlıyor gibi ve Wano dan. Yani yine Yamato görebilecez:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık