Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, Shiroshi daha kolay lokma gibi ama balık adam adasının konumu ve Shiroshini gücü meyve kullanıcıları için tehlikeli gibi.
shirahoshi hem kolay lokma hem ada kolay hedef. o dev deniz canavarlarıyla adanın baloncuğununun içinde savaşamazlar. devon buradayken yüksek ihtimalle luffy ile karşılacak ve bu şekilde ilerleyecek. artı olarak wanoya hiç uğramadığı için neler göreceğini bilmiyor bb. ama baa yeni dünyaya giren herkesin geçtiği ortak nokta.
Ben balıkadam adasında gerçekleşmeyen kehanet ile ilgileniyorum. Luffy balıkadam adasını yakıp yıkacaktı. Belki devon olur, belki shirahoshi korumak için luffy geri döner.
diğer söylediklerine katılıyorum ama bb adaya saldırırsa luffyle karşılaşmaları imkansız olur. sonuçta böyle birşey olsa bizimkiler bunu nereden haber alacak? ve ayrıca olayların olup bitmesi lazım haber alabilmeleri için. ikisi için de herşey bitmiş gitmiş olacak. neptün yaşlı, askerler çöp. tek üç prens var o da zaten birazcık savaşmak için farz. bonney nin meyve ile bir takım meyvelerin kendini aştığını ve taklit edebildiğini gördük. bu açıklık güzel oldu çünkü bence şuan devon "bildiği,daha önce gördüğü"" saldırıları taklit ederken yapabilir diyebilirim. diğer türlüsü mr2 den hiçbir farkı kalmıyor. bir de baa dan dış dünyaya haber nasıl gidiyor? martılar yok orada.
Normalde birsey olmasini beklersin ama robot olduklarindan bagimsiz hareket edebilecek sekilde yapmis olabilir vegapunk kendine birsey olsada.
sonuçta beynini ayıran meyvesi özelliğini kaybetmeli. beynini ayırmasıyla ilgisi yoksa da stellanın bilinci yok olduğu için artık diğer arzu ve ihtiyaçlarının olması zorlama olur. ben öldükten sonra altıma yapacağımı yada tabutta arabada midem bulanacağını karnım acıkacağını sanmıyorum.
 
Dediğin gibi olmuyor ama iste Oda muziplik olsun diye kral hakili diz darbesi yedirir Karasakala hani odaya göre komiklik oluyor ya bu durum ama hic komik degil orası ayrı mesele.
Yalandan bir tane vursun o da. Yamato'nun Kaido'ya karşı hayvanlar gibi performans gösterdi diye övülüp durdu. Teach'e bir fiske vurma hakkı var.
 
2 yıl sonrası 1 v 1 yendiği kimse yok. Wano'da fazlasıyla yetersiz kaldı. Savaşın göbeğinde 2 v 1 oldukları halde Ulti'den kaçalım diyordu. Çok vasıfsız ilerliyor. Şimdi kalkıp duruşuyla dahi Usopp'u tokatlayan Augur buna yenilecek ha. :oops:
Maalesef öyle.

Usopp Elbaf'ta ölmesi gereken bir varlık. Önceden bozuk saat misali bile olsa arada bir işlevsel olabiliyordu ama şimdi mürekkep israfından başka bir şey değil. Gerçekten keşke ölse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık