Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104: Teşekkür Ederim, Babacığım

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 83 61.5%
  • Orta

    Kullanılan: 33 24.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir sahne istiyorum çünkü vurması hiçbir etki yaratmadı, gelmesi ve kızını koruması gerekli duyguyu bana yaşattı. Vurdu ve ne oldu, adam hiçbir zarar almamış gibi ayağa kalktı ve tüm yaralarını iyileştirdi. Aslında net istediğim şey kaosun kendisi, Sanji falan hareket edemezken, biranda gelen bir karakterin hareket edebilir halde olması ve sürekli 800 yıldır kimse vurmamıştı, böyle bir olay ilk defa oluyor cümlesi beni irilti etmeye başladı.
Ben mangada kötü tanrıyı iyi tanrının yenmesi fikrine karşıyım. Sıktı böyle hikayeler.
 
Reyiz antik tanrı gücü uyandırmış. Nika denmedi Luffy'e.

@RedTeroR çıldıracak.
Luffy biraz ciddiyet kazanırsa arkasında dururuz usta. Wano’daki Orochi - Kaido tiranlığını bitirirken bile çocuk gibi gülüp eğleniyordu. Yıllardır Wano halkına ayak oyunlarıyla eziyet etmiş, çoluk çocuk dinlemeden katletmiş birileri var. Onlarla savaşırken bu olayın ciddiyetini bilmesi lazımdı.
 
Çok güzel bir konuya değindin, bende seninle aynı fikirdeyim. Luffy'nin yenmesi değilde farklı bir karakterin yenmesi beni daha çok tatmin eder ama Shounen seri işte. Ana karakter, kahraman görevi görecektir.
G5 işi çıkmasa güzeldi, Luffy’i ilahi bir figüre çekmek hikayeyi yaraladı. Ee kötü tanrılar inecek bu sefer halk yeni tanrıya mı inanacak? Bu yeni Tanrı iyi diye normal olacak, beni rahatsız eden bu. Sabo da büyük bir figür oldu misal ama onunki ilahi bir şey değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık