Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1101: Sevgili Bonney

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 35 27.3%
  • Orta

    Kullanılan: 37 28.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 56 43.8%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diğer kötü jenerasyon üyelerine de dram kasar bu soda. Yeter be arkadaş. Kuma kim bonney kim? Ne olacak yani bonney nika kopyası olup kendini mı feda edecek bunu gören kuma çılgına mi dönecek? Neyin peşindesin soda, bizi sal. Savaş cizemiyorsan +18 geç olsun bitsin ne bu salak dramlar böyle.
 
Oda Öne piece bitince aynı Naruto gibi doldurma bölümlerle hikayenin eksik kalan kısımlarını doldurabilirdi...

Aynı Kakashi nin Naruto ve Sasuke nin olduğu takımın seçmesinin perde arkası ve İtachi nin neler hissettiği flashbackleri gibi... Ki bence harika bölümlerdi

Ama Oda böyle yapmaz illa anlatacak... Kardeşim yaşlanıyorsun işte 60 yaşında gözlerim görmüyor diye mangayı bitiremeyecek keko farkında değil ❌ :artiz:

 
Son düzenleme:
Bonney'in saldırısını adını görünce anladım. Farklı bir vücuda sahip olduğu alternatif bir geleceğe dönüştürüyor uzvunu sanırım. Bizim Hasır'ların alternatif gerçeklikleri gibi.
 
Ben normalde bölüm yorumlarini okuyarak giderim bu kaç yıllık hobim. 2. 5. Sayfada bir yoruma cevap veririm sonra okumaya devam ederim. O sırada güncel sayfa 25 falansa ben ilerleyene kadar sayfa sayısı 40 olur. Şimdi 2 dk da güncel yoruma geldim. 4 sayfa yorum bölümü mü olur?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık