Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu attım Lucci'de de çalmış. Zaten G5'e girmek için önce bu davullar daha doğrusu davul gibi çalan o kalp çarpması lazım. G5'e öyle giriyor. İstisnası yok şu ana kadar.
O zaman davul seslerini duyamayacak uzaklıktaydı demek şimdilik en mantıklısı olur herhalde. Şu anda muhtemelen tam devin üstündeler.
 
Akainu ne yapabilir ışınlanan adama yav.
Herif ile 1 dk yüz yüze geldiler onda da yüzünü parçaladı ve bacağını eritti Kuma saniyesinde ışınlandı .

Bundan fazlasını kim yapabilir ?

Aynı Kuma onca devrimci ordusu komutanın içinden koşarak kaçmıştı .

Akainu fazla bile yaptı . Kaido bile karşısında dikilen Kinemona bu kadar zarar veremedi .

Akainuya fazlasıyla artı yazdı bu bölüm . One piece evreninde bir karaktere verilecek en büyük hasarı hep bu adam veriyor . Bir karakterin yüzünü eritmenin ötesi nedir bilemiyorum
 
Sanji konusunda seninle ortak düşünsem de Luffy'nin serinin zirvesi olduğunu algılayamamış olman üzdü. Amiralleri peçeti misali kullanıp atar Luffy. Hiçbir amiralin bir Yonkou kadar güçlü olduğunu hiç düşünmedim. Şu andan sonra da hiç düşüneceğimi sanmıyorum. Herif Luffy'ye vurabilmek için için adadan kaç kilometre uzağa uçtu hızlanıp o kadar şiddetli vurdu Luffy bariyere çarpmasına rağmen burnu bile kanamamış. Sen bu bölüm sonrası halen böyle düşünüyorsan sadece Luffy haterliği yaptığını düşünürüm. Şu seride Luffy'nin, Kaido'ya attığı yumruğu karşılayacak kimse yoktur.
Hız ağırlıktır deyip duran adam bu.Daha fazla hızlanması için demek ki daha uzaklara gitmesi gerekiyor. Belki bir sonraki saldırısında Grand Line'a gider gelir. Adamın gücünü burdan vurmak aşırı saçma ya. :D

Luffy'nin meyvesi zirve ise Kizaru'da hız konusunda zirve.Luffy'nin önce Kizaru'yu yakalaması gerekmiyor mu sence ? Amiralin dayanaıklılığını Garp karşısında Aokiji'den gördük. Bunlar 3-5 yumruğa düşecek adamlar değil. Ben hater değilim sen amiralleri gözünde fazla küçültmüşsün. Bu bölümde Akainu'nun yaptığını kaç kişi yapabilir seride ? Dostum bunlar yonkoulardan çok uzakta adamlar değil ben sana söyleyim. Arada ki farkı da zeka ve tecrübeyle kapatıyorlar.

En baştan beri Kizaru ezilmez ya da kaybetmez diyen burda bir kaç kişiyiz vardır heralde. 3-5 bölüme en geç tüm akibet belli olur. Göreceğiz bakalım peçete gibi kim kimi kullanıyor. Ben Luffy haterı değilim ama sen amiral haterı gibi görünüyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık