Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy için kizaru bir karşılaşma değildir, ara öğündür.

Zoro için de Lucci’nin çok zorluk yaratacağını düşünmüyorum ama Kizaru’nun Luffy’i zorlandığından çok zorlayacağı kesin.

Yamuk eleman da Sanji Reis’in yamuk düzeltme ameliyatına maruz kalacak. Karşılaşmadan ziyade Sanji Reisimiz yeni bir yüz nakli yapacak, yani iyilik etmiş olacak. Onun rakibi belki Kaku olabilirdi ki adam zekasıyla tek attı saniyesinde zaten, tayfanın sade kas gücü sahibi ikilisinin aksine uğraşmadı bile ;)


Luffy'nin Kizaru'nun dibinde belirmesi bana Kaido'nun hızlanmasını hatırlattı. Luffy gerçekten en çok Kaido'ya benzeyecek Yonkolar içinde.
Güç olarak de, alpa carpe falan bunalıma girer şimdi :D
 
Kid, Law ve Luffy balonundan patlamayan bi tanesi kaldı. O balonda bu chapter'la birlikte patlama başlangıcı yapacak 💥💥🤭
Luffy diğer ikisiyle aynı değil. 2 kişi anca big mom u yendi. Ondada bigmom hala dovusecek durumdaydi. Meyvesinin caunteriyla yani sessizlikle durdurabildiler. Seride biri bilinçsiz duruma dustumu genellikle yenildi olarak bakılıyor. Bigmom dövüş sonunda bilinci vardı. Yüksekten düşmese hala savaşır ikisini yenebilirdi. Yani luffyle ikisinin durumu bir değil. Luffy dünyanın en güçlü adamını yendi. Hemde daha önce birileriyle savaşmış olsada bire bir yendi sayılır. O ikisi yenilsede kimse onun için karşı çıkmaz ama luffy farklı. Tek bir şey kabul edilir luffynin kaybetmesi için kizarunun hızindan dolayı luffy vuramaz. Başka hiç bir şey kabul edilir değil.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık