Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Çizgi film efektlerini ve müptezel hareketleri hiç çizmese lastiğin uyanışı bunları yapardı zaten anasını satayım
Amaç meyveye ve Luffy'ye misyon yüklemek. Ne yazık ki Oda da seçilmiş kişi klişesine girdi. Oysa Luffy kimsenin adını ve yerini bilmediği küçük bir köyden çıkarak azmiyle bunları yapan sıradan bir köylü çocuğu olmalıydı. Biz de başta öyle diye izledik, sonra bir baktık dedesi efsane diye anılıyor, babası dünyanın en çok aranan adamı, akıl hocası dünyanın en güçlü dört korsanından biri, muhakkak annesi de çok önemli biri çıkacaktır.

Bunları görüyor ve "en azından sıradan bir meyvesi var, kendisi geliştirdi" diyoruz, sonra bakıyoruz ki yediği meyve de dünyanın en önemli Şeytan Meyvesi çıkıyor. Luffy'ye dair sıradan hiçbir şey kalmadı bildiğin.
 
Bölümü izleyince tekrar anladım ki Kaido dövüşü için Gear 5 yanlış bir tercih. Buraya kadar epik bir şekilde getirdiğin dövüşü bu derece bir değişikliğe uğratınca etkisini kaybediyor gözümde.

Karşıda ki düşman Arlong falan değil ki dünyanın en güçlü yaratığı diye bahsettiğin bir canavar. Kaido'nun şu hallere sokulması karaktere yakışmıyor hiç. Aynı şekilde Luffy'e de dövüşün sonlarına doğru bu şekilde eğlenmesi yakışmıyor. Dövüş sonları her zaman daha ciddi ve duygu yüklü olurdu.
Son Lucci vs'sinde bile çok daha ciddiydi Luffy. Olan Kaido'ya oldu cidden xd
 
Tükürse balgamına bakıp best balgam eveeerrr çekecek kitlesi var. Az biraz bizim ortam kıvamında olsa op kitlesi seve seve ayar çektirirlerdi şu moda
En popüler manga olmasını geçtim, çizgi romanlardan bir seri internette konuşulduğu için övünüyorlar. Oda dünyanın en şanslı mangakası cidden, suratlarına bok parçası atsa bunların peak fiction, goda diye övecekler.





Luffy'den bağımsız diyorum. Bu saiyajin mevzusu tırt yav bildiğin. Goku'nun kabız gibi ıkınıp bir dakikaya yakın avazı çıktığınca böğürüp ssj3'e geçmesini unutabilmiş değilim henüz :ehe:
Onlar olmasa Luffy'de de bu formlar olmayacaktı. Dragonball kalitesinden bağımsız daha ikonik bir seri. Yahu g5 için ciddi ciddi ikonik bir sembol deniliyor. :D
 
Makara muhabbetleri ve çizgi film efekleri çizmeyi acil bırakması lazım
Kendisini aşan karakterin beyaza bulanması muhabbetini biraz severim de. Güzel çizilse hoşta durur ama şu gülüşleri efektleri falan korkunç direkt. Yaptığı uyanışında ana olayı çizgi film efektleri olduğundan hep böyle gidecek. Dövüşlerinde g5 i umarım geç açar diye umut ederek okuycam mahvetti seriyi herif
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık