Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Komik. Bunu izleyip eğlenen milyonlar da olacaktır. Ama bu dövüşün komik olması mı gerekiyordu? Meyvenin kökeni konusunda zerre falsosu olmasa dahi günün sonunda insanların görmek isteyeceği "peak" dövüş bu mu yani. H.haki basmış düz formundaki Luffy'nin forsunun çeyreği yok şu müptezel modda.
Okuyucusuna izleyicisine saygısızlık başka bir şey değil. Şu dövüşü 7 yaşındaki ben bile izlesem ne komik ne eğlenceli bulurdum. Yıllardır beklediğim zirve luffy nin böyle mahvedilmesi korkunç bir hayal kırıklığı. Seriyi en sevdiğim dönemde bununla karşılaşmadığım için seviniyorum sadece.
 
G5 için kafamda hayal ettiğim şeyin onda birini yansıtabilseydi mangaya hem mangası hem de animesi için saat kurup ekran başına çökmüştü millet.
Yine çökmüşler. Hadi beğenen olur anlarım da, ciddi ciddi buna izlediğim en iyi şey, en iyi animasyon diyorlar. Dünya genelindeki op fanlarının ciddi ciddi tarikatlardan bir farkı yok.
 
Bu manga bölümünde bölüm sonuna kadar yüzü gözükmediğinden sebep böyle hareketli çizilmiştir umarım. Animeciler bu tarz çizimleri daha çok seviyor gerçi.

Aslında düz mantık bakınca kan pompalayıp hızını arttırmak, kemiğine üfleyip kolunu büyütmek, kasına üfleyip kaslarını büyütmekten ibaret diğer dönüşümleri. Soda sanırım en başından meyvenin uyanış formunun ne olduğunu kafasında kurmuş, plot twist diye düşünüyordum ama fikrim değişti.
 
Saiyajinden bile daha iyiymiş diyorlar biz yaşlandık ya ondan beğenmiyoruz galiba :gamyon:
Luffy'den bağımsız diyorum. Bu saiyajin mevzusu tırt yav bildiğin. Goku'nun kabız gibi ıkınıp bir dakikaya yakın avazı çıktığınca böğürüp ssj3'e geçmesini unutabilmiş değilim henüz :ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık