Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1060: Enma'nın Sırrı! Zoro'ya Emanet Edilen Lanetli Kılıç!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    20
Enma resmen Zoro'nun içindeki cevheri dışına çıkardı. Wado İchimonji ve Sandai Kitetsu'yu bunca zaman boşuna taşımış. İki tane daha Enma gibi kılıcı olsa Zoro'nun yön duyguları bile düzelebilir.

Eh işte dedim orta verdim o da Enma'nın hürmetine.
Bundan önceki bölümlere hep iyi verirken Zoro ile alakalı bir bölüme orta vermen gözümden kaçmadı. :D
 
Bundan önceki bölümlere hep iyi verirken Zoro ile alakalı bir bölüme orta vermen gözümden kaçmadı. :D
Bölümün yarısı flashbacklerle doluydu. Çok sarmadı. En başında güzel bir kapışma vardı sonuna doğru Haoshoku açtığı sahne de iyiydi ama genel anlamda bölümde çok bir şey yoktu.

Mesela pazar günü yayınlanacak bölüm için 10/10 ya da 10/9 veriyorlar beğeneceğimiz ve çok iyi ya da aşırı iyi seçenekleri olursa onları işaretleyeceğimiz kesin. Ondan sonraki bölüm için de aynı notu vereceğim hatta o bölümün daha iyi olacağına eminim.
 
Enma'nın Zoro'dan çok sahnesi var paylaşılan videoda. Pinzoro Jr.'ın üstüne animeciler de oynuyor. H.haki açmak = kılıçların renginin mordan yeşile dönmesi. Animenin yapımında emeği geçenlerin evlerine götürdükleri ekmek haram anasını satayım
Oda demiştir onu gerçek iş kılıçta felan övünde namı yürüsün diye, bide Kingi keserken arkada Odenin hayaleti destek verse iş tamamdır.
 
Enma'nın içinden poz kesmeye bile başlamış
Adam kabilesiyle birlikte musallat oldu bizim tayfaya.Luffy’e söyleyin de Wano’dan sonra gemiye bir nazar duası falan birşeyler assın.Yoksa rahat bırakmayacak bizimkileri.Gemi aynasından falan fırlamasını istemem bu Kozuki’lerin.🧿🧿🧿

Durduğum yerde Luffy’e yine artı yazdırdım beyler.Affedin beni. 🙏
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık