Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy iki senelik macerasında Kaido'yu yenmişken ki tayfası da Kaido'nun as tayfasını yenmişken ona yakın bir ödül alırsa oooooo ama aynı Luffy iki yıl + taş çatlasın iki aylık macerasının sonunda zirvesini görünce sorun yok öyle mi? Zaman olarak buna takılacaksan komple takılman lazım ki buna benzer şeyleri ben zaten elli kere yazdım bizimkilerin bu hızda ilerlemesinin mantığı yok diye. Ama işte seri içerisinde işler bizimkiler için öyle ilerlemiyor serinin gerçeği bu ve biz de ona göre yorumluyoruz. Sadece iki yıl geçti çıkışı yapmak komik oluyor o yüzden.

Bir yonko adası basıp yonkonun en güçlü adamını yenip adayı yerli bir ettikten sonra beşinci imparator ilan edilen Luffy gene bir başka yonkonun adasını basıp yonkoyu yendikten sonra en büyük icraatı Marco'yu yenip boşta kalan adalara çökmek olan BB'yi az farkla geçiyor diye ödülüne şükretmemiz lazım mantığı nedir şu icraatlar arasında uçurum var bu neyin kıyası Allah aşkına ya :/
Teach'te Dünyanın En Güçlü Adamı olarak bilinen kişiyi öldürdü. Küçümsenecek bir adam değil. Luffy'nin ona göre tek fazlası Nika olayı ondan ötürü ödülü belki uçabilirdi ama gördüğümüz üzere senin düşündüğün gibi işlemiyor ödül mevzusu. Yeni İmparator olan biri 2 civarı ödül alıyorsa başka bir yeni İmparator iki katı fark atmamalı. Luffy zaten WCI arcta Morgans tarafından şişirilerek fazla bir ödül artışı almıştı. Bu sefer adil bir artış olmuş.
 
Öngörüşe yazdığımı buraya da yazayım. Buggy nasıl yonkou? Açıklıyorum :D

Mihawk: Pffff ya ne güzel yatıyorduk yaaa niye kalktı ki shici sistemi : (((((
Buggy: Ben palyaço Buggy! Dünyanın en güçlü adamı Shanks'in kankası vs va
Mihawk: Hmm....

Akainu: Bekle Kizaru... Buggy düşündüğümüzden güçlü olabilir. Shanks'e diz çökmeyen Mihawk bile ona diz çökmüş. Şimdilik gitme, kendi hallerinde bırakalım.

Mihawk: Hehehe yatışa devam ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık