Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri içinde sadece iki sene geçti farkındasındır herhalde. Luffy hâlâ diğer Yonkolar kadar büyük bir isim değil. Serinin bitmesine de daha birkaç arc olduğunu düşünürsek şimdiden en yüksek ödüle ulaşmaması gayet mantıklı olur.

Sadece Marco diye küçümseme tüm WB tayfasını sildi süpürdü adam. Bir sürü adaya çöktü muhtemelen ve meyve avcılığı yapıyor. Bak bunca şeye rağmen adam anca İmparator oldu ve ödülü 2 civarı. Ödülleri sadece güç değil insanlara verdiğin zararlar ve kontrolünde olan yerlerde belirliyor.
Luffy iki senelik macerasında Kaido'yu yenmişken ki tayfası da Kaido'nun as tayfasını yenmişken ona yakın bir ödül alırsa oooooo ama aynı Luffy iki yıl + taş çatlasın iki aylık macerasının sonunda zirvesini görünce sorun yok öyle mi? Zaman olarak buna takılacaksan komple takılman lazım ki buna benzer şeyleri ben zaten elli kere yazdım bizimkilerin bu hızda ilerlemesinin mantığı yok diye. Ama işte seri içerisinde işler bizimkiler için öyle ilerlemiyor serinin gerçeği bu ve biz de ona göre yorumluyoruz. Sadece iki yıl geçti çıkışı yapmak komik oluyor o yüzden.

Bir yonko adası basıp yonkonun en güçlü adamını yenip adayı yerli bir ettikten sonra beşinci imparator ilan edilen Luffy gene bir başka yonkonun adasını basıp yonkoyu yendikten sonra en büyük icraatı Marco'yu yenip boşta kalan adalara çökmek olan BB'yi az farkla geçiyor diye ödülüne şükretmemiz lazım mantığı nedir şu icraatlar arasında uçurum var bu neyin kıyası Allah aşkına ya :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık