Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seri kesinlikle manga okumayı alışkanlık değil de bir değer olarak gören "tayfaya" göre değil artık. @Tyr 'ın yaptığı yorum bende bu izlenimi oluşturdu adeta. Güzel bir kapı aralattı bana. Ne denli ince detaylarda çuvallıyor karakterler belli değil.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Geçis bölümüne göre hızlı ilerliyor bu iyi. 1-2 bölüme heralde kaido ve big mom öluyormu anlariz. Bu patlamalarla heralde wano'nun cografyasi degisecek gibi. Sınırı açmak daha kolay hale gelebilir. Hükümet gemileri ve big mom veletleri kaldı geriye. Fil, gemileri halledebilirde big mom veletleri muamma. Big mom ölürse, perosda gidiciyse sap gibi ortada kalacaklara benziyor.
 
Nasıl bittiğinden ziyade bitmiş olması bile iyi dememe yetti.Gereksiz manada uzun sündürülmüş bir arc oldu.Tabiri caizse bu arc okuyucuyu biz takip edenleri ciddi manada yordu son 10 bölümdür bitsin artık diye okuyordu herkes.Son bir yada iki arc kaldı umarım son arclar daha ilgi çekici daha sakız gibi sündürülmeden daha net olur.Kaido'yu bu kadar canavar yapması güç dengesini alt üst etti.Kaido böyleyse Teach ve Akaiunu nasıl olacak oradaki güç nereye varacak? Luffy'nin bundan sonra hepi topu 2 rakibi kaldı Lm ve yaşlıların durumunu bilmiyoruz ama artık Luffy'nin savaşacağı 1-Teach 2-Akaiunu kaldı.Akainu bile rakibi olamaz şuan ama intikam meselesi falan var.Teach'ten zaten çok büyük bir güç gösterisi beklenebilir 2 meyve de sıkıntılı ve ikisini de efektif kullanacak.Akaiunu da final savaşlarından birisi olacağı için MF dekinden çok daha yıkıcı ve güçlü bir Akaiunu olacak.Wano'nun bitişi Kaido ve BM 'nin aynı anda düşüşü sonun başlangıcı olarak düşünülebilir.
 
Hee kastedileni şimdi anladım...
ZorKalkarKaido
Bölüm kısa ve geçişler keskin geldi. Önemli şeyleri gereksizmiş gibi hissettim, bilemiyorum zaten 15 sayfa vardı. Hala kafamda "Kaido için tamam da Big Mom ?" sorusu var.
 
Bölümleri biz tek tek bazende 2 hafta arayla okuduğumuz için heyecanı kaçıyor bölümlerin. Arka arkaya okursak biraz daha güzel olabilir. Bu yüzden 1 hafta arayla 2 bölümde düşen Kaido düşüş etkisini kaybetti. Yoksa gayet güzel bir son oldu bence. Nasıl düşerse düşsün bir Yonkou için az olacaktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık