Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ana karakterin retcon yedigi, momo ve yamato diye atilan sacma karakterlerin cok bariz gorulecegi uzere serinin finalinde onemli yer tutacagini da dusunursek bes para etmez seri bes para etmez yazarlik :artiz:
 
Ben mi çok şüpheci oldum yoksa çok mu fake duruyor şu yenilgi emin olamadım.
Uyanişta açmadılar.
Neyse ben yinede 250 bölümdür hiçbir iş yapmayan smothieye sevgilerimi yolluyorum.
Magmadan çıkarsın sularını sıksın şimdi icraat yapmayacaksın da ne zaman iş yapacaksın tam zamanı
 
Bölümü böyle okudum
ilgi çekici yer yok. Momo da 3mt olarak geliyor arkada. Bas kötüye uğraşma. Soru işaretleri lavda kaynadı gitti. Neden JB neden wano gömüldü hepsi işte...
 
Kaido yu indiren yumruk ile ilgili kendimce yaptığım nacizane bir analizim, spoiler yorumlarına da yazmıştım buraya da ekleyim dedim;

Aslında farketmediğiniz bir detay var, ya da farketmek istemiyorsunuz, Lucci dövüşünde Luffy ilk G3 kullandığında Lucci o saldırıyı savuşturmak yerine demir beden ile karşılayacağını düşündü ve saldırı düşündüğünden çok daha güçlü bir saldırıydı, eğer gemiye değilde denize düşmüş olsaydı, bunu kendisi de söyledi ölmüş olacaktı, hatta belki de demir bedeni kullanmadan o saldırıyı yeseydi, denize de düşmesine gerek kalmadan ölmüş olacaktı.

Benzer durum şu anda da yaşanıyor. Luffy o ada büyüklüğünde yumruk yaptığında, Kaido gücüne güveniyor ki bu Kaido için çok normal bir durum, Luffy bu yumruğu Kaido ya denk getirmek için Kaido yu tutuyordu, lakin Kaido büyük ateş ejderi formuna girinceye kadar, sonra Kaido merak etme kaçmayacam diyor, hatta büyük ateş ejderi formuna girerken şunu da demişti, bu ülkenin kahramanı 20 yıl önce yanarak can verdi bunu da boşa söyletmedi Oda o sırada çünkü bölümde gördüğümüz kadaraıyla 2 Yonkou da yanarak can veriyor gibi duruyor, neyse Luffy o yumruğu Kaido ya vuruyor, yumrukta sadece büyük bir yumruk değil bu arada G4 te atılan içeri doğru gerilip atılan yumruklardan, yani cidden aşırı derecede güçlü bir saldırı, Kaido da buna karşılık kendi saldırısını da yapıyor yani öyle gel hadi vur da demiyor biraz, saldırılar birbirine denk geldiğinde Luffy haliyle bir miktar acı çekiyor ve bir irade savaşına dönüyor saldırılar ve irade savaşının galibi Luffy olunca, Yumruk Kaidoya sert bir şeiklde isabet ediyor ve etkisi ile magmaya düşüyor ve bu Kaido nun sonu oluyor. Yani Kaido magmaya düşmese, biraz baygınlık sonrası geri kalkıp dövüşe devam edebilirdi ya da Kaido o forma girmeden o saldırıyı yese, bu saldırı bütün kemiklerini kırıp, Kaido nun magmaya düşmesine gerek bile kalmayacaktı tabi bunu bilemeyiz.

Ek olarak Kaido yerinde durarak yumruğu karşılasaydı, bu yumruk 2 bölüm sürmezdi. Birde Zoro nun o adanın boynuzunu kesen saldırısı Kaido ya ulaşsa belki bir uzvunu kesebilirdi, yani bu yumruğu da karşılamak yerine büyük ateş ejderi formunda, önce sıyrılıp sonra Luffy ye saldırsa Luffy gerçekten ölebilirdi. Bu dövüşün tek bir gerçek kazananı var o da yazar. Dövüşte her ne kadar büyük güçler kapışmış olsa da sonucu dövüşün temel prensipleri belirledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık