Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten ittifak bitecek mi? Amaçlarına ulaştılar peki şimdi nasıl bir yol izleyecekler? Diğerleri Poneglif arar mı ya da varlığından haberdar mı belli değil. Kid belki başka Yonkou avına çıkar. Law belki de bölgesini oluşturup orada takılacak. Hiç Lawdan KK lafı duymadık galiba.
2 Pone Luffy de var zaten Kaidodakini de alırsa 3 Pone zaten Luffy de olacak. 4. yeri bilinmiyor zaten Şaka maka Yonkoular dahil One Piece e bu kadar yaklaşan olmamıştı Roger sonrası dönemde.
Büyük savaşta yine Luffy'nin yanında yer alır. Aralarında ki ilişki bitmez. Law kırmızı ponenin peşinde. Umarım yazar ayrılıkla bulmasını sağlar. D.nin anlamı yazan pone ile Luffy ilgilenmiyor zaten Law'da bulunca Robin'e getirecek. Ayrılık yaşanıp kırmızı pone ile tekrar tayfayla buluşsa çok daha hoş olur. İnsanların yancı diye yaftalamasından nefret ettim.

Ben lawın tayfada kalmasından memnunum ama şu ergen triplerine girince sinir bozucu oluyor.Luffy onu seviyor arkadaşı olarak görüyor yok bana emir verme bana ne yapıcağımı söyleme (zaten emir vermiyor) la adam senin için daha ne yapsın.
Yazar forumu okuyor galiba sonraki bölüm cevap niteliğinde oluyor tarzı yorumlar dönüyor ya. Law'da yancı denmesinden haberdar olmalı ki tepki gösteriyor. :dd.d :p Keşke forumda sen gibi düşünse.
 
Onigashimaya deginecektir tüm bölüm bu degildir heralde. En son ayrilmadan önce parti falan olaylarina girince, versin oda. Şuan en azindan tayfa bi toparlansin, durumlari belli olsun, kaido, bigmom ve veletleri, hükümet gemileri ve genel durum bi yerine otursun ondan sonra 1-2 bölüm komple wanolulara ayirsin problem yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık