Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir hissiyatı olmayan, derinliğin bir türlü katılamadığı, var olan dramın rezalet bir şekilde kullanılıp her şeyin mahvedildiği fevkalade bir hikâye anlatımı, harikulade bir dövüş. Okuyucuyu her an daha fazla yükseltmesi gerekirken daha fazla düşüren ve bu sebeple de en vurucu olması gereken yerde en sönük olmayı başarabilmiş muazzam bir sürece dahil olduk hep birlikte. Bundan bir tık sonrası piyangoyu kazanıp batan insan olmak yani. Tebrik ederim Oda'yı.
 
Kaido flashbacki hüsrana uğrattı. Birkaç detay dışında çok da bir şey öğrenmedik.

Bölümde verilen bilgiye göre güncel olarak bildiğimiz 6 şen çocuk;
 
Kaido flashbacki hüsrana uğrattı. Birkaç detay dışında çok da bir şey öğrenmedik.

Güncel olarak 6 Şen Çocuk var bu bölümde verilen bilgiye göre;
Shanks'ın gülmeme detayı da bir ayrı tabii. Luffy'nin surat ifadesiyle aynı surat ifadesine sahip Shanks.
 
Dövüşün sonu pek tatmin edici olmadı. Aynı saldırının daha büyüğü olduğu halde Dof'un yediği son saldırıdaki epiklik yok. Bombaya inen Linlin sahnesi bile daha etkileyiciydi.

Aynı şekilde Kaido'nun son saldırısı da King'in son saldırısının daha büyüğü sadece. Aynı hikayeyi de geçti, aynı saldırıları verip duruyor artık. Bari epik verebilse.

Xebec olayı 2 vs 1'e doğru gidiyor. Kaido'nun olaya dahil olmadığı belli oldu Big Mom da çok dahil olmuş gibi durmuyor. Roger Beyazsakal'ı tutarken Garp Xebec'i yendi ise ne ala. Beyazsakal da dahil olmadıysa Xebec baya baya canavar demektir. Silüet çizime güvenip Oda'nın ipiyle kuyuya inenler yanıldı.

Momo'nun adayı indirme dramını bitirdiği için mutluyum. Orochi tekrar kalkar mı diye endişeliyim. Kaido fb'si güzeldi. Her şeye rağmen çok şükür bitti. Şimdi merak ettiğimiz şeyleri işler umarım.
 
Luffy'nin hayal ettiği dünya muazzam bir felsefe altı dolu bir düşünce aslında. Ray-san bölüm 400'de sormuştu. Özgürce yaşayıp, denizlerde istediği gibi hareket etmek istiyordu. Bu felsefe nasıl olur da yeme içmeye evrilebilir. Ve hiç biriniz nasıl olur da bu kadar büyük bir saçmalık hakkında yorumda bulunmazsınız?

İğreniyorum senden Oda. Oluşturduğun seriden de iğreniyorum; senden de...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık