Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Oda'yı ilahlaştırmayı bırakırlar. Adamın şuan yazıp çizdiklerini düz mantıkla bildik. Meyve çalındığı gün özel olduğu söylendi, çoğunluk kabul etmek istemedi. Hangi meyve kaptırılsa zaten Who's Who hapis olurdu argümanları vardı. Nika gözüktüğünde yine Luffy'e gönderme olduğu silüetinden bile belliydi. Ryu şeklinde çizilen Luffy'nin de yeni formuna gönderme olduğunu kapak çıktığı gün söylemiştim. Millet Ope Ope'ye, Fisher Tiger'a bilmem neye bağlamaya heves edip Oda'yı gözünde büyüttü. Kraldan çok kralcılık oluyor bu.
 
- Beş Kadim'in söylediğine göre Dünya Hükümeti her zaman için Lastik Meyvesi'ni ele geçirmeye çalışmış, ama 800 yıldır bunu başaramamış. Sanki Şeytan Meyvesi onlardan kaçmış.
- Yine Beş Kadim'den birine göre Zoan türü Şeytan Meyveleri'nin kendi akılları olabilirmiş.
- Lastik Meyvesi aslında Mitolojik Zoan türü bir meyveymiş ve gerçek adı İnsan Meyvesi, Nika Modeli'ymiş.

Seriyi bırakma zamanı.
 
Zoan ne alaka paramecia ne alaka. Madem uyanışla hayvana dönüşüyor lastik ne alaka ? Tek açıklanacak şey hızlı iyileşme(süt içerek et yiyerek) ve dayanıklık(zehire ve diğer saldırılara) sağlar. Bu nika lastik mi oluyormuş yani. Ya da lastik uyanınca zoana dönüşüp nika mı ? Sengoku insan meyvesi buddha yapıyor da adam paramecia demedi direk zoan dendi. Ek olarak dış ses öldü dedi ee mitik zoanlar ölmüyor mu yani +1 rez hakları mı var ? Aboww çık işin içinden hadi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık