Forumda spoiler tartışılmasını ben de istiyorum, hatta destekliyorum. Bu zaten sürekli bir uygulama değil, bu bölüme özel olacak. Birçok kaynak bölümle ilgili önden bilgi alınmamasını önermiş. Daha önce böyle bir durum yaşanmamıştı.Herkes 3 gün kendini tutup spoiler yorumları dışına taşırmazsa sıkıntı olmaz, yöneticilerde kontrol eder, yazılanları rapor ederiz mesela ama yine de olmaz başka konulara taşmasını engelleyemeyiz dersen bir şey diyemem. Bence kapatmak dışında denenebilir bir yol. Sonuçta forumda spoiler tartışmaktan keyif alanlar da var.
Elbet görmek isteyen,güvendiginiz biri çıkar.4 günlük emanet edersiniz.Ben ve tüm yönetim kadrosu görmek istemiyorsa nasıl olacak? 4 gün boyunca siteyi kendi haline mi bırakalım?
Öyle bir şey olmaz. Neyse, anket açtık. Sonucu ne çıkarsa onu uygulayacağız.Elbet görmek isteyen,güvendiginiz biri çıkar.4 günlük emanet edersiniz.
En temizi bu.Kapatılsın diyenleri bölüm çıkana kadar banlayabilirsiniz.İki tarafında gönlü olur.(Banlanınca siteye girebiliyor mu ? )