Kafa kafaya gittiği için oy vermeyeceğim. Benim için çok fark etmiyor, etkilemeyeyim.
Yarın öğlene kadar spoiler gelse de, konusu açılmaz olur biter.Peki yarın öğlene kadar spoiler gelme ihtimali yok mu ?
Herkes 3 gün kendini tutup spoiler yorumları dışına taşırmazsa sıkıntı olmaz, yöneticilerde kontrol eder, yazılanları rapor ederiz mesela ama yine de olmaz başka konulara taşmasını engelleyemeyiz dersen bir şey diyemem. Bence kapatmak dışında denenebilir bir yol. Sonuçta forumda spoiler tartışmaktan keyif alanlar da var.İsteyen zaten ulaşır, ancak sitede spoiler konusu açıldığı zaman görmek istemeyen birinin hiç girmemesi lazım. Çünkü kütüphane ya da çok eskiden açılmış tartışma konuların taşıyor bölümde olanlar.
Ben ve tüm yönetim kadrosu görmek istemiyorsa nasıl olacak? 4 gün boyunca siteyi kendi haline mi bırakalım?Arkadaş,oturup kendi iradesini sağlayamayan adamlar için neden siteyi kapatalım.gormek istemeyen girmesin.
Bu en mantıklısı.Kapatılsın diyenleri bölüm çıkana kadar banlayabilirsiniz.İki tarafında gönlü olur.(Banlanınca siteye girebiliyor mu ? )