Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bigmom kazandı aslında. Lawın işi bitti. Aradan çıktı. Elektromanyetik toptan kaçabilirdi. Yolla gelsin dedi. Kibirlendi. Ona karşı koruma yapsa kidi de aradan çıkarırdı. Peki ne olacak. Delikten düşecek. Önce toptan hasar alacak. Sonra düşüp hasar alacak. Sonra da yamato bombaları aşağı atacak. Bombalar bigmomın üzerine düşecek. Sonra kanjuronun ateşi bombaların peşinden gidecek. Bigmomı bir de o yakacak. Buzları çözecek bomba patlayacak. Bigmom ancak böyle düşer. Kadın hala taş gibi denebilir. Ayrıca iyileşebiliyor. Tek sorun şu. Bilinci açık kalırsa prometheus onu kurtarabilir. Veya Hera. Dua edelim de düşerken bilinci kapalı olsun. Kadın baya dayandı.
Böyle olursa en azından daha mantıklı olur. Gücünden değil gerizekalılığından yenildi derim.
 
1038 öngörüş konusuna şunu yazmıştım "Kid aslında rakibinin ve kendi vücudunun manyetik kutuplarını değiştirerek yediği saldırıları zayıflatabilir ya da verdiği hasarı güçlendirebilir. Saldırırken zıt kutuplara dönüştürürse verdiği hasar daha fazla olur, tam yumruk yiyecekken aynı kutuplara dönüştürürse vücudu ve yumruk birbirini iteceğinden hasarı azaltmış olur".
 
Law çok sıkıntı karakter yanında sağlam bir adam varsa takım olarak yenemeyeceği kimse yok 1 vs 1 de rakibi çok güçlüyse şansı olabilir ama yanında Luffy ve ya Kid gibi birisi varsa kaybetme oranı çok düşüyor.Yaptığı son saldırı şok dalgalarıyla BMnin iç organlarını parçaladı büyük ihtimalle o kraterde açılan deliğin aynısı BMnin içinde patladı .Kid son vuruş için ks atmış gibi görünse de ,ne Law'ın son saldırısı olmadan ne de üstüne Kid'in son saldırısı olmadan yenilmezdi iki saldırıyı biri içten biri dışardan büyük hasar verdiği için aynı anda alınca işi bitti BM'nin.Benim içime sindi bu galibiyet ne BM 'nin çok ezildiğini düşünüyorum ne de Law ve Kid'in gereğinden fazla şişirildiğini herşey tadında bitti bu vs de.Spoiler da söylendiği gibi room içinde BM hakisi zayıfladığı için parçalansaydı batırırdı herşeyi ama korkulan olmadı.Umarım Luffy'nin galibiyeti de tatmin edici olur.Bir diğer konuda Law'ın akıbetiydi uzun süredir bizim tayfayla takılıyordu tayfaya katılmasa da Luffy ile iyi bir ikili olduğundan beraber ilerlermi düşüncesi vardı bu bölüm itibariyle bu ihtimal de bitti gibi.Luffy Kaido galibiyetiyle büyük sükse yapıp imparator ilan edilecektir ama Kid ve Law'da onun kadar olmasa da nam saldılar BM galibiyetiyle.Roger ve WB arasındaki diyalog gibi olmasa da seri sonuna kadar aynı çağın önemli güçleri olarak Luffy Law ve Kid arasında büyük bir savaş olmasa da bir rekabet olacağı kesin.Luffy'nin önünde korsan kral olması için Teach Akaiunu ve en son lm kaldığını varsayarsak Kid ve Law ın ona rakip olmasalarda onun yanında da durmayacaklarını düşünüyorum.
 
Bu saldırı da big momu indirmez bence. trajedi lazım yonkou indiriyorsan. bari bir kol bacak kopması görelim.
 
Big Mom canlı şeylere ruh ekleyebiliyor muydu ? Kendi vücudunun parçasına kendinden ruh verdi kadın, Shiki'nin uçma olayının mantığı normal ama bu tuhaf değil mi? Kendi ruhundan yediğinden bunun normal mi olması gerekiyor bilemedim.
 
Bu bölümden önce "Koca Ana, enerjisi bitmiş ve kendisini hakiyle bile savunmayan Law'a defalarca kez yumruk atsa da Law'a hiçbir şey olmaz." deseydi biri, ağır fanlıkla suçlanırdı.
Seride sıçıp batırma gördüm de, böylesini görmedim. Hadi bunlar götünden güç çıkardı bilmiyorduk dersin ki deus ex machina orasını geç, ulan Kocana nasıl deviremiyor Law'ı üstünden? Bunun hiçbir açıklaması yok. Çocuk kendini bile savunmuyor adam akıllı saldırıyı yapayım diye. Öyle boş Garp'a vursa kafasını patlatması lazım ama Law beye bir şey olmuyor iki ıhlıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık