Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Orochi'nin ölmemesinde şaşırtıcı bir durum yok. Ben şahsen sümüklü Momo'nun öldürmesini istiyorum özellikle

- Kaido'nun meyvesine benzer bir meyvesi var adamın. Hem kınlar nasıl hasar veriyor falan şaşırdınız, kızdınız Kaido'da tık olmadı adamları kolayca yendi. Kaido'yu bağırtmak, Queen'in ağzından kan getirmek değil mesele.. mesela adamların ciddiye alacağı kalibrede saldırılar çıkarmak beni momo olayı gram rahatsız etmedi.

- Bu rahatsız ediciydi gerçekten ama benim açımdan bölümün iyi olmasının önüne geçemedi. Zaten çok uçuk anket seçenekleri yok. İyi dediğin on üzerinden yedidir.

- Senin Mama gidici hazırlıklı ol :a: Eustass reis geliyor :mincika:
-Dövüşün başında sağlam olan Big Mom'un hasarlı Law ve Kid tarafından indirilmesini mantıklı bulan herhangi biri objektif değildir. Hem de Kaido'ya kaç kişi daldıkları ortadayken. Umarım trollüyorsundur. :d Hepsinden kötüsü dövüş off-panel sürüyor.
-Orochi'nin yaşıyor olması çok rezil bir senaryo değil, ama iyi bir senaryo hiç değil. Yeter yani, bu adama ayrılan panele yazık.
-Ya meyveleri aynı diye Momonosuke Kaido'yu bu hale mi sokacak? Novalar hadi neyse, kınların da mantıklı açıklaması var, adam Oden fobisinden o hale gelmişti. :d
-Ee bölümde başka bir şey de olmadı ki. Luffy yonko>herkes iması yapmış. Üstüne yonko seviyesi alameti olan bulut ayırma işini yapmış. Tamam bunlar havalı şeyler ama böyle olacağı çok belli olduğundan biraz fan servis. 300 bölümdür piyasada olan Jack'in isimli bir saldırı bile göstermeden yenilmesini telafi edecek şeyler değil. Oda da muhtemelen kasıtlı olarak ikisini aynı bölüme koymuştur.
 
Dövüşün başında sağlam olan Big Mom'un hasarlı Law ve Kid tarafından indirilmesini mantıklı bulan herhangi biri objektif değildir.
Usta ayıp ediyorsun. Bu benim Law ve Kid'i nerede konumlandırdığımla alakalı. Luffy tek başına birini kesiyorsa o ikisi birlikte almalı bana göre. He şuanki halleriyle değil dövüş içerisinde güçlenmelerini bekliyorum sadece.
 
Luffy'nin düz darbeleri bu seviyeye çıktıysa bu çocuk olmuştur. Düz yumruk ile Kaido'nun Ejder formu ada turuna çıkıyor. Reyizin bu denli büyümesi gelişmesi yıllardır bu anı bekliyorduk daha zamanı vardı diyen herhalde devler gibi 300 sene yaşıyor. Oda'dan beklentim bundan sonrasını güzel bir teke tek irade savaşına çevirmesi ve o seviyedeki iki adamın dövüşünün hakkını vermesi. Yıkım inanılmaz boyutlarda olmalı ki 2 Yonkou savaştı diyelim.
 
Göğün ikiye yarılması olayı gerçekten dolunayın açığa çıkması için harcanmış. Böyle bir an daha vurucu bi şekilde işlenmeliydi. Sayının son sahnesi olmalıydı.

Momonun kaidoyu ısırması bana da çok rezalet bi durum gibi gelmedi. Kadio iplemiyor bile, sen napıyon lan velet çekiyor. Sadece dikkati dağılmış oluyor.

Big Mom vs Kid fightında Big Mom’ı nasıl tuttuğuna da takılınmış ama o da beni rahatsız etmedi.Luffy’nin 1v1 attığı yerde Kid + Law da bir zahmet Big Mom’ı oyalayabilsin.

Hikaye akışında ilerleme olması güzel. Ama sunum şekli bu sayıda berbattı. Belki editör etkisi falandır.
 
Seri de güç dengesi namına bir şey yoktu zaten özellikle time skip sonrası. Ana karakterlerin plot armorları bir yerde saçma noktalara ulaşacaktı bu arc oldu, şimdi güç olayını kapatıp ana hikayeye odaklanırsa bir problem yok benim için. Şu arcdan sonra hükumet aciz duruma düşmeli onu hissetmeliyiz. Yok ben Soda'yım serinin zirve gücünden daha güçlü karakter çıkaracağım derse işte o zaman sıvamaya başlar.
 
Usta ayıp ediyorsun. Bu benim Law ve Kid'i nerede konumlandırdığımla alakalı. Luffy tek başına birini kesiyorsa o ikisi birlikte almalı bana göre. He şuanki halleriyle değil dövüş içerisinde güçlenmelerini bekliyorum sadece.
Yav çatı bayram yeri gibi, geleni gideni eksik olmuyor; ama hala Luffy teke tekte aldı diyorsunuz. :d
Üstelik Luffy sonradan dinlenme fırsatı buldu, et falan yedi; fakat Kid ve Law o fırsatı bulamadığı gibi Kid bir de Hawkins'den hasar yedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık