Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Aynen bu Law zaten Piccolo gibi takılıyor.Ufak çaplı bir şov da yapabilir. :D Kid bence asıl dayağı yiyecek Kaido’nun tersi pis ona denk gelecek.Zoro ne yapar hiç fikrim yok Lütfü kucağa düşünce son noktayı koyar herhalde :hhh:
Şey gibi geliyor bi noktada Luffy'i tutup kaldıracak işini bitirecekken Zoro, Enma'yla ciddi anlamda biçecek Kaido'yu... Asıl kim Krillin olacak?
 
Niye la ben yıkık bir fan mıyım da diğer karakterlerin güçlenmesine üzüleyim. Sen en son 5 yıl önce savaştığını gördüğümüz Sabo ile sidik yarıştırmaya çalışmaya devam edebilirsin tabi ;)
Bu arada Sabo için ateş meyvesinin pastanın üstündeki vişne gibi olduğunu anlamamak için özel bir çaba gerekiyor. Zoro ateş kesmiş vaaay sabo öldü kral naptın.
Sabo'nun Zoro'ya karşı şansı sıfır oldu reyis geçmiş olsun. Kusura da bakma mera mera gibi bir meyveyi yiyip de pastanın üstündeki vişne benzetmesi yapmak algı kasmaya benziyor. Sanki Sabo'nun 1000 marifetinden 1 tanesi mera mera. Neyse ayrıntılı karşılaştırırsak sonuç ortada zaten de gerek yok :)
 
Sabo'nun Zoro'ya karşı şansı sıfır oldu reyis geçmiş olsun. Kusura da bakma mera mera gibi bir meyveyi yiyip de pastanın üstündeki vişne benzetmesi yapmak algı kasmaya benziyor. Sanki Sabo'nun 1000 marifetinden 1 tanesi mera mera. Neyse ayrıntılı karşılaştırırsak sonuç ortada zaten de gerek yok :)
Zoro vaay demek bu Luffy'nin bahsettiği yeni hakiymiş diye tepki verirken, aylar öncesinde Sabo o teknikle sadece dokunarak arenayı tuzla buz ediyordu. Kaido'nun geçmişi yad edip efsane isimleri hayal etmesini sağlayan haki hani... Çok yanlış kişiyi küçümsüyorsun dostum.
 
Bu Kaido artisti şov yapmadan önce bizimkilerin vereceği hasarı tartıyor ondan sonra tribe giriyor. Oden bir kere kesti diye 20 yıl sonra üç bölüm ağlayan adam iş ciddiye bindiği zaman tatava yapacak durumda olmaz. Mevzu ne olursa olsun Zaraki gibi karakterinden şaşmadan psikopatlık yapacaksın arkadaş.
 
Kaido'nun İlk sayfalar dışında bölüm boyunca supernovalarla dalga geçmesine kimse yorum yapmamış.
Adam adeta her yediği yumruktan sonra gülüyor , kahkaha atıyor.
Karşısında Kid Killer Luffy neredeyse en güçlü formlarına geçmiş ama Kaido kahkaha atarak darbenin hepsini yiyor. Thunder Bagua'da Luffy'nin deyimiyle ''çok hızlı'' olan adam o saldırılardan kolayca kaçabilirdi.
Adeta Kaido şu an zevkine dayak yiyor gibi , sevdim Kaido'nun bu tarzını
gometooo şiddetle katılmış durumdayım hep anlatmaya anlamaya çalıştım. Bakın bu adam bizim bildiğimiz adamlardan değildir yapmayın etmeyin dedim ama varsa yoksa wb garp shanks dediler, en güçlüleri 2 klasa ayırıyorum xebec,roger,kaido>young wb, young wb, shanks, big mom,dragon bir sınıf diyebilirim. Buraya dahil olacak olan kişi Luffy olur fazlası olmaz fazlası söylenmedikçe. Diğer grup mihawks,garps,odens, old wbs , admirals vs vs. Eğer kaido marineforda gideydi kaygın honbu, ada olarak değil dünya hükümeti olaraktan topyekün seferberlik ilan ederdi. Sonra yine yenemez yokolurlardı o derece. Shankse ettiği yemin ve shanksin marinedforda dahil olması dönüm noktaları biraz dinsel olmayan kutsallığa değinirken diğer yandan ilahların seçtiği şeklindeki yarattığı izlenim de gözümden kaçmıyor değil. Hiçbişey tesadüf değil demeye mi çalışıyor oda bunları söylicek adammıydı da böyle insanların kafasını karıştırıyor. Bana göre halbuki one piece de dahil hepsi tesadüfi olmasa bile nedensiz gibi. Benim kafam karışmaz da odanın ki mi karıştı bilemedim.
 
Son düzenleme:
Oden şu meşhur amiral seviyesi çıkacak sözünü karşılayan tek karakter olabilir. Bir Akainu etmese de diğerlerine karşı şansı olduğunu düşünüyorum.
@kekomancer yazdı bugün benim de içimde bir şüphe oluştu. Akainudan da önde olabilir mi diye, sürekli ismi yüksekte anılıyor ve anıldığı insanlar şu an WBler, Rogerlar :T Odanın fazlaca fanı olduğu bir insan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık