Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido benimle dövüşebilecek birkaç insan var bu bana nasıl zarar verebildi dedikten sonra Luffy'nin arkasındaki silüetlerde forumumuzda ilah ilan edilen Garp yok bu arada bu daha bir şey değil iddiamın arkasındayım one piece deki en büyük balon Garptır ergeç çıkacak demiştim ilk posta geldi şu rocks olayının derinine inilirse daha da netleşir herşey.Şuan en güçlü adam olarak lanse edilen adamın zihninde onla kıyalanabilecek adamlar xebec,roger,wb,shanks ve oden yani Garp sengoku gibi balonlar adamın tehdit listesinde yer almıyor.Dediğim gibi bu daha başlangıç ilerde herşey daha da netlik kazandığında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.
 
Burada sadece yazara bir sitemde daha bulunacağım ulan bre g*v*t Zoro'ya ciddi poz kestirtiyorsun yok korsancilik oynamayın falan diye sonra Kaido dalarken oni giri kullanmasini çiziyorsun sonra da çizik bile almıyor Kaido bu adam ashurayımı unuttu.
 
Son düzenleme:
Güzel bölümdü. Aslında Luffy'nin hareketine diğer dördünün daha fazla şaşırmasını beklerdim. Yine de Luffy fanı olarak iyi geldi bu bölüm xd

Gelecek bölüm odak aşağıya inecektir ve Bob Ross edasıyla diyorum ki "Belki şurada sarışın güçlü bir aşçı vardır."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık