Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aşırı Fanlar Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler

Aşırı Fanlık Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    565
Karakterin son anda yaptıkları sevmeme sebep oldu. Başta ben gömüyordum. Neye malzeme veriyor onu da anlamadım.

Zoro'yu da çoğu kişi sever. Karakteri oldugundan çok daha fazlasıymis gibi göstermeye çalışmak belki de antipati yaratıyordur?
Zaten üç tane hak var, Luffyci antipatikler basmışlar işte işlerine gelene xD Tek oy olsaydı dediğine katılabilirdim :oleyo2:
 
Zaten üç tane hak var, Luffyci antipatikler basmışlar işte işlerine gelene xD Tek oy olsaydı dediğine katılabilirdim :oleyo2:
Şu forumda en çok tartıştığın kişiler benle Hasan'dır, ikimiz de net Luffy fanıyız ve Zoro'ya oy vermemiş vaziyetteyiz. Bence sen hedefini yanlış seçiyorsun kırmızı terör, içindeki irlandalılar Sanji fanları fakat farkında değilsin :oleyo2:
 
Sanji ile ilgili konulara gir, oradaki posterlara bak, çoğu Zoro'ya vermediyse ben de bi şey bilmiyorum :D
Mesela bak ben bu konuda Ace'e ve Sanji'ye oy vermedim neden? Çünkü fanlarından dolayı soğumadım karakterlerden, kendileri itici. Sanji fanları öyle değil, kompleksleri var :D
Üç oy bu konuda fazla, tek oy olması lazım anketin güvenilir olması için yetkililere duyurulur :bilmem:
 
Benim dikkatimi çeken hep Zoro fanları oluyor . Aşırı bir abartma halinde olanlarını görüyorum. Sadece Zoro bazıları için de Mihawk var. Diğer karakter çöp ve izlenmeye deymezmiş gibi görüyorlar veya öyle bir izlenim yansıtıyorlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık