Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 910: Wano Ülkesi'ne Doğru

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani bölüme olan öfkenin temel sebebi Oda'nın yerinde durmayan zıplamaları, yoksa sıradan bir bölüm işte.
Geçen bölüm o yüzden böyle demiştim. Bölümleri kendi içinde değerlendirmek gerekiyor bence.
Bölümü kendi içinde değerlendirecek olursak iyi ya da çok iyi demek mümkün fakat Reverie'nin, bu bölümün son sayfasındaki kesiş gibi kesilmesi hoş olmadı. Bu bölüme bakışı isteseniz de istemeseniz de etkiler.
 
Maymun'un gittiği adalarda karşılaştığı ilk hayvanlar genelde sonrasında dostları oluyor.Bakalım yine öyle mi olacak...
 
Caponların geninde sapıklık var zaten.Bi ara Reiju'yu görünce neden gözleri kalp olmuyor falan diye sormuşlardı.
 
Ben de onu diyorum işte. Her bölüm karman çorman mı olsun? Bunlar olağan bölümler. Her seferinde kendilerini heba ediyorlar, anlamıyorum. Bir hınç var da neye belli değil. :D Bölümde boş yerler var, yok değil ama bu kadar abartmaya da gerek yok.

Özellikle Sanji ölse sevinecek seviyeye geldim yani. Bu kadar densizlik, hadsizlik, şerefsizlik, namussuzluk vs. daha olamaz.
Benim demek istediğim tam olarak o değildi:). Demek istediğim kötü veren kişilerin şimdi de bölümün hakkını veriyor olmasıydı. Hani deriz ya bu bölüme kötü verenleri anlamıyorum falan diye, iyi bölüm çıkınca. Ha burada da tam tersi var benim için. "Çok" iyi verenleri anlayamıyorum bu bölüm için.
 
Hikâyenin üzerinde en çok duran kişi benim forumda ama forumun çoğunluğu günlük hayatın stresini atabilmek adına sövüyor bana kalırsa. Misal @Eustass Captain Kidd 'ın hıncı kime belli değil. Tek diyebildiği şey bomboş bölüm. Ne diyeyim? Güzel bir manzaranın tadını çıkarttığınızı düşünün. Zaten karman çorman bölümler gelecek. O zaman yemeğinizi de yer, içkinizi de içersiniz.
Bak önce ana yemek yiyorduk, neredeyse içki servisi bile yapılacaktı. (Levely) Sonra oda hemen gelip biz daha tabaklarımızı bitiremeden gidip başka bir yemek getirdi. (Geçen bölüm) Ona da tamam dedim. İstersen bakabilirsin, geçen bölüme iyi demiştim. Şimdi geldi ana yemeği tekrar aldı ve bu sefer önümüze sadece meze getirdi. Ben de ona tepki gösterdim. Ana yemeği sürekli önümüzden alıp durmasa bu kadar tepki göstermezdim belki.

1997 yılından beri yemek masasına oturuyoruz. Kalkmamıza az kaldı, artık bize ana yemek getirsin, en iddialı olduğu bölümlerde meze getirmesin istiyorum.

Daha önceki bölüm yorumlarımı az çok hatırlıyorsundur belki, ben övüleceği zaman övüyorum. Ama eleştirmem gerekirse en önem verdiğim şeyleri bile eleştiriyorum. Gelip stres atmak için sövecek biri değilim.
 
Bir arkadaş demişti şeytan meyvesi kıvrımları dolu ortalık diye. Güzel bir benzetme bakalım ne çıkacak altından.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık