Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Cilt 89 [4 Haziran 2018][SBS][Ekstralar]

Her yerden darbe yiyenler sıralı güncel liste;
1) Sanji fanları
2) Ace fanları
3) Dof fanları

Tşk.
Sanji diğerlerinden biraz farklı. Sanji için beklenti oluduğu için hayal kırıklığına uğruyor insanlar ama dof ve ace bildiğin Oda tarafından idam edildi. Hele şu son sbs de dofu diriltip bir daha öldürdü.
 
Dof sama gelecek ya siz hala ne konuşuyorsunuz. Bunamış Oda nın yaptığı ile çizdiği bir değil. Ben ta ne zaman demişim kaçar diye :D adam kendi kendini trollüyor.
 
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/8npxq2/volume_89_sbs_full_english_translation/
Redditteki bu paylaşıma göre işler biraz değişiyor gibi. @amaneden sen nereden aldın soruları?
Q: I read the manga and watched the anime and noticed that after Luffy uses Gear 4, he not only can’t use Haki for 10 minutes but it also carries the tradeoff (risk) of being so fatigued that he can’t move. However, in Ch 885 he is moving totally normally right? Why isn't that tradeoff there anymore? P.N. BUSHI

Oda: The tradeoff of not being able to move that you’re referring to never existed in the first place. If he wanted to move but couldn’t use Haki during that time, he could still run from place to place to hide. In Dressrosa, after using Gear 4, he coincidentally ran into his allies and supporters so he could preserve his energy while they carried him to the next fight. If those people weren’t there then Luffy would just have to do his best!

Son cümleye dikkat. "O insanlar olmasaydı o zaman Luffy elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdı." Yenerdi demiyor. Benim sabah yazdığıma geldi olay.
Şimdi mangakanın dediğine göre bir mantık kuralım. Ama mangakanın bir söylemi çok sıkıntı, o da kazanırdı demesi. Öyle bir demiş ki Luffy her türlü kazanırdı der gibi. E madem öyle neden bu işe soktun bütün karakterleri o zaman derler adama. Luffy ona yardım etmelerine izin vererek lütuf mu gösterdi, herkesin çorbada tuzu olsun misali?

Luffy'nin kaçabilecekken kendini tamamen salmasının bir mantığı olabilir, kafes ve yenilenme süresi.Yani kurulabilecek tek bir mantık var, eğer Luffy kendisi kaçsaydı G4'e girmesi 10 dakikadan fazla zaman alacaktı. Kafes de kapanıyordu, çok az kalmıştı kafesin tamamen kapanmasına. O yüzden bir seçim yaptı. Kendimi size emanet ediyorum, eğer ki 10 dakikalığına tamamen kendimi kaparsam(savunmayı bırak, yürümeyecek bile yani) G4'e girip Dof'a tek atabilirim, söz veriyorum. Sonuna kadar da sözünde durdu çünkü başka çaresi yok, eğer ki G4'e giremezse Dof kazanacak, kafesin süresini gördük. O yüzden önüne Burgess gelse de söz verdiği adamlara güvenmekten başka şansı yok. Başka bir şekilde mantığa oturmuyor bu iş. Ve yine dediğim gibi mangakanın kazanırdı ya açıklaması mantıksız madem öyle kendi kaçaydı o zaman.
Mantıksızdı zaten, mangaka da öyle dememiş bu kaynağa göre.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık