Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Mevcut Güçlerine Ek Sadece Sarsıntı Meyvesi ile İmparator Olabilecek Karakterler

Deprem meyvesi şu seviyede kimlere verilse Yonko dersiniz kafadan?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Ben gura gura yı fujide görmek isterdim düşünsene bir elinde yerçekimi meteorlar bir elinde depremler tsunamiler hayal etmesi bile süper adamın karakteri elverseydi dünyayı yerinden oynatabilr adaları felan batırlır ülkeleri felan tek başına yıkabilr tek başına yıkım olurdu bence ve gayet yonko olurdu
Bu arada fujinin hakkı yendiğini düşünüyorum bence cok sağlam bir meyvesi ve gözlem hakısı var ve oda isteseydi ve gücünü kısmasaydı on numara karizma kastırabilirdi dofi arcında biraz pasif kalmasını sağladı

listedeki diğer amireller kesin ,sağ kollarında yonko potansiyeli olurdu
 
Ben inu, neko ve katakuri dedim. Birden fazla meyve kullanıcısı sadece teach olacağını varsaydığımdan.

İnu ve neko dayanıklılığı ile ön plana çıkmış, şeytan meyvesi kullanıcısı olmayan güçlü karakterlerden. Ek olarak dolunaydaki formlarını göremedik henüz. Ancak elektro saldırısı, dolunay formu, gura gura no mi eklenirse gayet büyük güç. Amiral seviyesini geçeceklerini düşündüğüm için onları yazdım.

Katakuri yi yazmamın nedeni ise adam gözlem hakisinde uzman, silahlanma hakisinde gayet iyi (luffy den üstün), elinden mochi alınıp deprem verilirse bu adam yonkou olur. Hemde shank gibi adamdan karizma akıyor (yemek faslını saymazsak). Savunması gayet üstün adam deprem meyvesiyle yenilmezliğe doğru büyük bir adım atar.
 
Tüm anketteki şıklara oy kullandım.

Deprem meyvesini bana ver Orta Doğu'ya barış getirip Birleşmiş Milletlere meydan okurum. Trump ve Putin'i indirerek 2 yonkou devirmiş bir efsane olarak tarihe geçerim.
 
Şu konu forumun güçlere nasıl yaklaştığını gösterme bakımından efsane bir konu, @Taisho ya şapka çıkarıyorum:sapkali:. Konunun tek sıkıntısı belirli bir gücün üstündeki adamların ankete konulması olmuş, bu adamlardan daha güçsüz adamların da deprem meyvesini alsa yonkou olacağını düşünen kişiler olabilir forumda, bütün şıkları işaretlese bile. Eğer daha güçsüz adamları da görseydik forum ne düşünüyor tam olarak bilebilirdik ama böyle de çok iyi.
 
Akainu tam Yonko olurdu. Diger amiral ile sag kollar da olur ama şu anki Yonko'lar güçüne ulaşamazlar tam olarak.
 
Kafadan dediğin için direk olarak zaten yonkou gücüne yakın olan aka,kizaru,aokiji,fuji direk olarak yonkou olurlar deprem meyvesi ile.
Marco,doff,kata,luffy,jack,cracker bunlarda yukarıdaki saydıklarımdan sonra yonkou olurlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık