Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Doflamingo'nun Şeytan Meyvesi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saçma bi açıklama olmuş insanı direnç kabul edersin yani elektrigin geçtigi tel gibi voltaj kaynagı E= enel amper = enelden çıkan elektrigin voltajı/direnç yani voltajla direnç oranlısı boyle oluyor . lise fizigi

neden öldürmedigine gelirsek öldürmeyen allah öldürmez demek yeter doflamingonun şeytan meyvesinden nereye gelmişiz
:hhh:
 
Kendine has ip gibi bir tekniği var işte, kuklacı gibi. Modern bilimlerle açıklamak biraz abes kaçmış, kurgu bu sonuçta, Oda böyle böyle der açıklar, zaten yakında görürüz veya ne zaman göstermek isterse.
 
Valla kardeşim dediğim gibi benim çokta umrumda değil :)
Serideki yaşananların gerçek hayatla bağdaşıp bağdaşmamasıyla zerre ilgilenmiyorum :)
Bana lazım olanı alıyorum o da bana yetiyor :)
İsteyen varsa fizik, kimya v.s uğraşabilir :)
Aslında Edebiyatla ya da şiirle ilgiliyim, OP'de edebi yönü olan bir karakter olsun isterim:D
Bende edebiyat konuşurum bu sayede:D
edebiyat edebiyat no mi :D Düsmanlarini üstün edebi bilgisiyle ezerek yeniyor. En güclü saldirisi şekspir'in Romeo'su :at:
Senin dedigin aslinda daha mantıklı abi. Sonucta bu bir edebi metin. Kac kere söyledim bunu :) Bunun herhangi bir kitaptan ya da siirden romandan pek farkı yok. Sadece bu degil diger mangalarin da oyle. Konusu ve sekli degisik sadece. Ama sonucta bir edebi metin. Yani demem odur ki bu ve bunun gibi milyon tane yapıttan evrensel tek bir anlam cikamaz. Tabii Roger eski korsanlar kralı o ayrı,bu konu tartisilamaz ama simdi lucci mi guclü luffy mi guclu bu tartisilir. Yoruma aciktir.
 
Fizik, kimya, dibine kadar mantık vs. isteyen Toriko okusun..:D

-Dragon'un konusunda Örümcek ağı olabilir diye yazmıştım zaten.
-Şuan Mingo'nun kuklacı çıkmasının hiç bir gizemi kalmıyor. Daha onu ilk gördüğümüz de herkesin aklına ilk gelen kuklacı olduğudur zaten.
-Bu kutsal ejder dediğimiz herifler insanları kullanmayı, kontrolün kendilerinde olmasını seviyor. Bu yüzden Mingo'da Örümcek Zoanı çıkarsa; genlerinde olan insanları kukla gibi kullanma özelliğini meyvesi sayesinde bir adım öteye taşımış olur.
-Ayrıca adam yıllar önce ağını örmeye başlamış, her şeyi hazır ediyor ve zamanı gelince düşmanını yiyecek. Karakteri de müsait.

Örümcek meyvesi çıkarsa yadırgamam açıkçası. Aslında güzelde olur, öyle kuru kuruya ip yeteneği çıkacağına en azından Mistik Zoan çıkarsa haki ile birlikte hayvani bir dayanıklılığı olur ve işte o zaman Luffy'nin dişine göre bir rakip sayarım onu hatta amiral seviyesi bile diyebilirim. Sadece ip yeteneği varsa Shichi.den öte değildir benim için. (Mistik Zoan mevzusunda ise; Marco sadece kollarını kanat yapabiliyordu yani kısmi dönüşüm ile gücünü kullanabiliyordu. Aynı sekilde Mingo'nun da full benden dönüşümü yapmadan gücünü kullanması açıklanmış olur, yanlış bilmiyorsam tabi Marco'nun olayını.)
 
Atmos'u yendiğinde demiştim, Kankuro gibi bir gücü çıkacak diye. Zaten belli olmuştu artık sadece Oda'nın açıklamasını bekliyorduk.
 
Ben hiç iple alakalı bir meyve olmasını istemiyordum daha egzantirik bir meyve olabilirdi Lawınki gibi.Ha belki yine öyledir sadece ismi böyledir.

Aynı obito olayı gibi oldu.Yani herkesin tahmin ettiği ve ısrarla öyledir dediği tahmin doğru çıktı.Tabii obito olayı resmen seriye hakaretti burada öyle bir durum yok gayet olağan bir durum.Sadece sürprizli son tarzı şaşırmak isteyenler avcunu yaladı sadece :D

Dediğim gibi uzun zamandan beri farklı bir meyve olmasını hatta bu yeteneğin kendine özgü olmasını meyve yeteneği olmamasını istiyordum.Fakat Joker lakabı çıktıktan ve mangakanın birazda Hellsingteki Walterdan esinlendiği düşünülürse kısa bir süredir kesin belliydi bile diyebilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık